Sayfa 179/582 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Ölmüş eşşek kurttan korkarmı fedoramca her türlü zarardayız zaten ucuz diye aldığımız her kademede zarar yazdık enflasyonu doları katmıyorum bile
    Aynen, öyle bir ters durumda yine kredilere yüklenirim... Yapacak bir şey yok... Şu an 1 yıllık %12-15 aralığında aldım, vade bir yıl diye faiz düşük ama zaten ben de fazla faiz vermek istemiyorum. O zaman tekrar değerlendiririz, benim fit olduğum zaten Ereğli'de 35 den 10 bin lot alma planım var. 28'den alırsam ne ala... Ama yine de düşsün istemiyorum tabii ki...

Hisse gideceği zaman çok kişi kalmayacak eminim, şu hareketler milleti delirten hareketler bakma, diğer hisseler uçarken buralarda nöbet tutmak her babayiğidin harcı değil ve zaman içinde dökülenler olacak yine...

Uçan kaçanı her gördüğümde planlarımın 5 yıllık olduğu düşünüp kendimi motive ediyorum. Yarın, 3 ay sonra ne olur bilmem ama 5 yıl sonra aynı yerde olmayacağım garanti Pozisyon olarak hissede yani...

2. İş yatırım demiş:

Çıkartılan şirketler

KRDMD.IS:KRDMD’si en çok önerilenler listemizden global resesyon endişeleri nedeniyle çelik fiyatlarındaki olumsuz beklentiler nedeniyle en çok önerilenler listemizden çıkartıyoruz. Şirketin ton başına FAVÖK rakamının 1Y22’daki 209 dolar’dan 2Y22’da 78 dolara gerileyeceğini öngörüyoruz.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    İş yatırım demiş:

Çıkartılan şirketler

KRDMD.IS:KRDMD’si en çok önerilenler listemizden global resesyon endişeleri nedeniyle çelik fiyatlarındaki olumsuz beklentiler nedeniyle en çok önerilenler listemizden çıkartıyoruz. Şirketin ton başına FAVÖK rakamının 1Y22’daki 209 dolar’dan 2Y22’da 78 dolara gerileyeceğini öngörüyoruz.
    Bu resesyon dedikleri gerçekleşse de ak koyun kara koyun bi belli olsa

Bu resesyon sadece çelik fiyatlarına mı var arkadaş. Diğer şirketlere resesyon olmayacak herhalde.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    İş yatırım demiş:

Çıkartılan şirketler

2008 krizinde hatay da nursan kapattı, o günün en iyi çubuk demir üreteni. O kapattı cubuk demir fiyatları uçmaya başladı. mesela talaş hurda 0,50 krş dan 4 liraya 8 kat yükselmişti. şimdi bire bir hiç bir veri gelecekteki arz ve talebin seyrini bilemez. kardemir bana göre kapanan cubuk demir fabrikalarına güzel ikame sağlayacak.

5. Borsa gıda hisselerini almaya doyamıyor, aç gözlülük bankalardan sonra oraya geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Borsa gıda hisselerini almaya doyamıyor, aç gözlülük bankalardan sonra oraya geldi.
    Katılmıyorum bu yorumunuza, bende de gıda yok ancak gerek küresel iklim gerekse Avrupa’da enerji ve gübre fiyat artışları sebebiyle çiftçilerin ve seraların üretimleri durdurmak zorunda kalması gıda fiyatlarını günden güne yükseltiyor. En pahalı mal olmayan maldır. Kaldı ki gıda yoksa diğer her şey önemsiz. Bu arada maalesef Avrupalı çelik tüketimi için meskeni Amerika olarak tutmuş. Türkiye olarak bizden almıyorlar
    Az insan çok huzur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Katılmıyorum bu yorumunuza, bende de gıda yok ancak gerek küresel iklim gerekse Avrupaâ��da enerji ve gübre fiyat artışları sebebiyle çiftçilerin ve seraların üretimleri durdurmak zorunda kalması gıda fiyatlarını günden güne yükseltiyor. En pahalı mal olmayan maldır. Kaldı ki gıda yoksa diğer her şey önemsiz. Bu arada maalesef Avrupalı çelik tüketimi için meskeni Amerika olarak tutmuş. Türkiye olarak bizden almıyorlar
    Bizden mecburen alacaklar... navlun fiyatları çok yüksek.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Amerika olarak tutmuş. Türkiye olarak bizden almıyorlar
    Nereden aldınız bu bilgiyi?

Sayfa 179/582 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •