Sayfa 179/1019 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yapı Kredi'den bir analist çıkmıştı, banka hareketi öncesi bizim hissemiz çok ucuz dedi, sonra bankalar tavan yaptığı gün bizim bankamız bile artık pahalı dedi, hisseler sonra düştü, şimdi o zirveye gelmiş.

1-2 ayda bir ucuz bir pahalı olabiliyor.

Not: İş Yatırım analistleri prensip olarak biz kendi bankamız hakkında konuşmuyoruz diyor.
    Bankalardaki şelaleden kendini ilk kurtaran YKB oldu. Diğerleri hani bana diye bekliyor. Yeni vadeye kaldı gibi diğerlerinin işi. 6.ay bilançoları da 1 hafta sonradan fiyatlamıştı.

430 short açan gece gece..işi biliyormuş..

3. Ben bir çoban olsam sen de bir koyun.
    Seslesem elime tuz ile seni.
    Koyun olsan otlatırdım yaylada.

https://www.youtube.com/watch?v=ndUC...lOSGis&index=2

4. bankalar %30 faizle mevduat topluyor...

merkez %10,5 diye tırıskadan nağmeler okuyor...

ülke iyice yoldan çıktı...

bist repo faizi %10 kusura bakmasınlarda bir tl bile borsada fazladan para tutmam...

devlet hep kendime kendime diyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O şekilde olmaz diye düşünüyorum. Dışa açık bir ekonomiyiz. Döviz kuru sabitlenmiş gibi zaten, onu resmi olarak açıklarlar belki.

Öte yandan bu Yunanistan sanki risk gibi duruyor.

Komutanlar ise savaş vs olmaz ufak bir harekat olur bir iki günlük diyorlar. Onların kafasında da köprüleri vurmak var gibi.
    bilgi amaçlı söylüyorum. eurobondlar lüksemburgda tutuluyor. öyle kolay kolay çökemezler.

6. Bence TCMB ve BDDK yeni tebliğ getirir, kredi çekip mevduat yapılanlar hesaplama dahil değil derler.

Kredi Kartı vs KMH 1 Kasım'da aylık %1,5 oluyor %18 eder.

Vatandaş için ucu ucuna kurtarıyor vergi vs de düşününce karlı değil ama banka cezadan kaçınmış oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    paranız varsa %10 faiz ile hazine eurobondu sizi anapara geri dönüşlü ve döviz garantili emekli eder. Diğerlerine gerek yok.
    FAİZ yok (mümkün mertebe )
    REPO sözleşmem bile yok.
    EUR yok USD yok. (vadeli hariç fiziki almam)
    AU ve AG de almam açıkcası.(vadeli hariç fiziki almam)

Not:toprak yok derken adıma tapu yok.
    en likit varlıklarım hisse senetleri.

ama tavsiye için çok teşekkürler dostum sağolasın.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    bilgi amaçlı söylüyorum. eurobondlar lüksemburgda tutuluyor. öyle kolay kolay çökemezler.
    Şu an Eurobond en iyi uzun vadeli yatırım alternatifi gibi. Arada alıp satmaya ugun değil makas fazla deniyor.

Bir analist doğrudan eurobond almak karlı dedi, bir diğeri eurobond fonu almak daha karlı dedi.

Bir şekilde eurobond cazip, ama traderlara uymayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 179/1019 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •