Sayfa 18/184 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1465 madde; 137 - 144 arası.

Konu: KRTEK - Karsu Tekstil

1. Bu zamana kadar kağıdın bu durumda olması zarar yazması yüzünden miydi? Eee, şimdi kar yazdı noolacak yarından itibaren. Şirket piyasa yapıcıyla anlaşmadığı sürece kağı hala 50 kuruşlarda devam edecek. Değişen bir şey yok yani. Üstelik bu hacimle kağıdı almak isteyen alamıyor satmak isteyen satamıyor. Böyle saçma sapan bir durum. B grubuna geçme olayı yılda 2 kere bir haziran bir de aralık ayında diye biliyorum ben. Hazirana kadar B grubuna atması için 1.2X mi 1.3x mi kaçları görmeli ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
     Alıntı Originally Posted by kavkaz Yazıyı Oku
    1.667.494 net dönem kârı
    24.816.202 esas faaliyet kârı

Bu sonuçla, artık bu rakamlar hayal olarak kalacaktır.
    Aynen inşallah hocam [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. En azından karıda gördük yaaa.Gerisi gelir 5 -5 kapanışlarda almaya devam

Alıntı Originally Posted by maxpayne Yazıyı Oku
    Bu zamana kadar kağıdın bu durumda olması zarar yazması yüzünden miydi? Eee, şimdi kar yazdı noolacak yarından itibaren. Şirket piyasa yapıcıyla anlaşmadığı sürece kağı hala 50 kuruşlarda devam edecek. Değişen bir şey yok yani. Üstelik bu hacimle kağıdı almak isteyen alamıyor satmak isteyen satamıyor. Böyle saçma sapan bir durum. B grubuna geçme olayı yılda 2 kere bir haziran bir de aralık ayında diye biliyorum ben. Hazirana kadar B grubuna atması için 1.2X mi 1.3x mi kaçları görmeli ?
    61 kuruşla açtı...
    Demek ki neymiş?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
    KRTEK:Kar açıkladı
    03 Mayıs 2017, 10:19

Karsu Tekstil,yılın ilk çeyreğinde kar açıkladı

Selülöz kökenli elyaf işleme denilince akla gelen Karsu Tekstil,2017 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.Şirket bu çeyrek 1.667.494 TL kar açıkladı.2016'nın ilk çeyreğinde 2.389.391 TL zarar etmişti.Gelen kar sonuçları hisseye olumlu yansıdı.Saat 10:26 itibariyle yüzde 15.09 oranında primli olan hisse 0.61 TL fiyattan işlem görüyor.

http://m.borsagundem.com/haber/krtek...ikladi/1190768

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. söylencek çok söz buraya konacak çok güzel grafikler var..ama ne zaman konuşsak spek tersini yapıyor..susmak ve izlemek en iyisi..ytd
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

7. maliyeti gören birileri ne var ne yok boşalttımı ..******** spek hop nereye gidiyon diyip istiyene malı çaktı aşağı mı dönüyoruz ?
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

8. pasta falan yokmu ..kim aldı kim niye sattı..

Sayfa 18/184 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •