Sayfa 18/1001 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. thy dolar mı buldu
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hay çok yaşa...benim babam 4 çocuğu büyüttü hepimizi ünv. mezunu yaptı...tek başına çalışarak...annem ev hanımı...üstelik hepimiz şehir dışında okuduk ankara istanbul...hadi bugün yapsın orta halli bir vatandaş...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Önceki 20 yılda evin babası çalışarak 3 çocuk büyüttü , emekli maaşı ile ev alındığı ya da büyük kısmının bu şekilde ödendiği de yazıyordur sanırım. Tarafsız gazeteler bunlar sonuçta

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hay çok yaşa...benim babam 4 çocuğu büyüttü hepimizi ünv. mezunu yaptı...tek başına çalışarak...annem ev hanımı...üstelik hepimiz şehir dışında okuduk ankara istanbul...hadi bugün yapsın orta halli bir vatandaş...
    Yok kardeşim o iş bitti.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hiç birşey hariç 30 m2 bir oda sıfır salon mutfa birleşik 850 tl kiralanıyor "öğrenci evi"

birinci kattan 3 kat aşşağı

güneş yok

ne diyolar kot 3 mü pek anlamam

sözleşme gereği 1 sene çıkamazsın. giderlere elektirk vb hariç. net 850 kira

5. son çeyrek bilançolar %50 kur artışı yazacak.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hiç birşey hariç 30 m2 bir oda sıfır salon mutfa birleşik 850 tl kiralanıyor "öğrenci evi"

birinci kattan 3 kat aşşağı

güneş yok

ne diyolar kot 3 mü pek anlamam

sözleşme gereği 1 sene çıkamazsın. giderlere elektirk vb hariç. net 850 kira
    şehirlere göre değişkenlik gösterebilir..

bahsettiğim yer afyon . isteyen araştırabilir. yüzüm burda

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    son çeyrek bilançolar %50 kur artışı yazacak.
    doları hedge etmemiş olanları düşünmek dahi istemiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    son çeyrek bilançolar %50 kur artışı yazacak.
    ihracat yapanlar için geçerli..içerde tl ile işyapan ve dolar borcu olanlar bi o kadar eksi yazabilir..

Sayfa 18/1001 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •