Sayfa 18/181 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1442 madde; 137 - 144 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kekoyu bile tavansarmalının içine çektıyse bu pıyasa Allah ky nın Yardımcısı olsun ,,,, şirket güzel ama ;bence çok pahalı halka arz edıldı ,, 9/10 mılyar piyasa değerinden halka arz etmekte ne ,, smrtg,alfas vs bedava arz edilmiş buna bakınca ,,ptesi ile beraber 18 mılyar tl ye dayanmış olacak ,, muadil şirketlere ve gesanın pıyasa değerine bakınca hıcte ucuz değil ,, ky de her salatalığım var diyene tuzu alıp koşma huyu oldukça daha gıdecek gıbı europower ancak son alanları biraz bekletebılırler ,şuan alanlar zirveden boşaltıp dıp yapmasını bekleyeceklerdır ,, birileri sevınırken bırılerı üzülecektır ,, zamanla daha iyi fıyatlama yapacaktır muhakkak ama çok daha ucuz benzer şirketlerın yüzüne de bakan yok aynı pıyasa değerınden,,pıyasa değerı olarakta danası anasını geçerse çok şaşırmam !! Herkes için hayırlısı olsun ,, cantenın bir ara odaşı geçmesı gibi !!
    Dostum arz olup da tavan tavan giden her hisseye hep çok pahalı oldu dedik ama pahalı dedikçe daha çok çıktılar..
    Dostum hatırlarsan Alfas da tavan tavan giderken bir ara 110 civarlarında tavanı çözülmüş ve obsirada sen de almıştın diye hatırlıyorum.. o sıralarda gesan 250_300 civarıydı galiba..sonra o Alfas geldi gesani da geçip 350 leri gördü...
    Şimdi aynı alfasa birçok üstad çok ucuz diyor..europower de acaba böyle olabilir mi diye düşündüm...tamamen bu ihtimale oynadım..ne zaman satacagimi da bilmiyorum..hiç kimseye de süre konusunda garanti veremem...
    Bu hamur daha çok su kaldırır diye düşünüyorum..beklentileri çok güzel..piyasanin da iştahı yüksek...bir Astor bile kısa sürede 12.5 TL den 65 TL leri gördü...

İlk defa böyle bir yatırım yapıyorum...risk de alıyorum..sonu ne olur bilmiyorum..gerisi de nasiptir diyorum...yalnız kimseye de al ,tut,sat tavsiyesi veremem...herkesin kararı kendinedir..

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    keko hoş geldin dostum hayırlı olsun ben 25 lot dışında alamadım salı sanıyorum alım fırsatı verecek gibi duruyor ve işlem hacminde ilk sıraya oturacak diye bekliyorum
    ssss
    Teşekürler dostum...europower potansiyeli yüksektir...3 yılda 200 bin adet sunjunior satış hedefleri vardı...her yıl için 1 milyar dolar...onunla ilgili bayii haberi gelebilir...arz ile borçları da biter diğer yatırımlarını da yapar...böylece net kar marjı artar..tahminen %20_25 oranları ileriki süreçte yakalanabilir...depolamali enerji yatırımlarının başvuruları bu yıl içinde peyder pey biter bunların yatırımları ise gelecek yıldan itibaren yoğunlaşır..yanlis hatırlamıyorsam o işlerden piyasaya yansıyacak kısım 40 milyar dolar idi..bu pastadan europower de güzel bir pay alabilir..panel fabrikası da güzel bir ciro ve kar ortaya çıkarır...
    Kısacası beklentileri çok güzel..pahalı arz olmuş ise ?? Muhakak mantıklı bir açıklaması vardır..ucuz etin yahnisi de olmuyor...ardyz i aylarca tuttum çok ucuz radyolara sahipti..bilançosu çok güzeldi ama patronu guvenilmezdi..bu yüzden de hisse bir türlü bitmiyor...yani borsada her ucuz hisse iyidir ve her pahalı gibi görünen hisse kötüdür demek yanlıştır..
    İnanirmisiniz europowerin henüz arz izahnamesini bile okumadım..tamamen hislerime göre davrandım..kisel tahminim Çarşamba günü veya Perşembe günü tavanı ancak çözülür...tavanda en son 17.5 milyon lot bekliyordu..umutsuz oldukları için yazmayanlar da var..tavanda ise 7 milyon hisse satıldı...asıl alıcılar tavan çözüldüğünde gelebilir...sabırla bekliyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Teşekürler dostum...europower potansiyeli yüksektir...3 yılda 200 bin adet sunjunior satış hedefleri vardı...her yıl için 1 milyar dolar...onunla ilgili bayii haberi gelebilir...arz ile borçları da biter diğer yatırımlarını da yapar...böylece net kar marjı artar..tahminen %20_25 oranları ileriki süreçte yakalanabilir...depolamali enerji yatırımlarının başvuruları bu yıl içinde peyder pey biter bunların yatırımları ise gelecek yıldan itibaren yoğunlaşır..yanlis hatırlamıyorsam o işlerden piyasaya yansıyacak kısım 40 milyar dolar idi..bu pastadan europower de güzel bir pay alabilir..panel fabrikası da güzel bir ciro ve kar ortaya çıkarır...
    Kısacası beklentileri çok güzel..pahalı arz olmuş ise ?? Muhakak mantıklı bir açıklaması vardır..ucuz etin yahnisi de olmuyor...ardyz i aylarca tuttum çok ucuz radyolara sahipti..bilançosu çok güzeldi ama patronu guvenilmezdi..bu yüzden de hisse bir türlü bitmiyor...yani borsada her ucuz hisse iyidir ve her pahalı gibi görünen hisse kötüdür demek yanlıştır..
    İnanirmisiniz europowerin henüz arz izahnamesini bile okumadım..tamamen hislerime göre davrandım..kisel tahminim Çarşamba günü veya Perşembe günü tavanı ancak çözülür...tavanda en son 17.5 milyon lot bekliyordu..umutsuz oldukları için yazmayanlar da var..tavanda ise 7 milyon hisse satıldı...asıl alıcılar tavan çözüldüğünde gelebilir...sabırla bekliyoruz...
    Ben ezberledim.Sürprizlerle karşılaşacaksın ve 2023 te 1.35 milyar FAVÖK beklentisi seni mutlu edecek

Europower ın içinden bir europower olan PEAK PV SOLAR olduğunu göreceksin ve europower ın içinden yeni bir halka arz hikayesi çıkacağını anlayacksın

Europower ın içinde bir ASTOR ve aynı zamanda bir CW ENERJİ olduğunu anlayacaksın...SUNJUNİOR u zaten yazmışsın.

4. Ben diyorum ki europower gesanın piyasa değerini en az 2 ye katlar.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum arz olup da tavan tavan giden her hisseye hep çok pahalı oldu dedik ama pahalı dedikçe daha çok çıktılar..
    Dostum hatırlarsan Alfas da tavan tavan giderken bir ara 110 civarlarında tavanı çözülmüş ve obsirada sen de almıştın diye hatırlıyorum.. o sıralarda gesan 250_300 civarıydı galiba..sonra o Alfas geldi gesani da geçip 350 leri gördü...
    Şimdi aynı alfasa birçok üstad çok ucuz diyor..europower de acaba böyle olabilir mi diye düşündüm...tamamen bu ihtimale oynadım..ne zaman satacagimi da bilmiyorum..hiç kimseye de süre konusunda garanti veremem...
    Bu hamur daha çok su kaldırır diye düşünüyorum..beklentileri çok güzel..piyasanin da iştahı yüksek...bir Astor bile kısa sürede 12.5 TL den 65 TL leri gördü...

İlk defa böyle bir yatırım yapıyorum...risk de alıyorum..sonu ne olur bilmiyorum..gerisi de nasiptir diyorum...yalnız kimseye de al ,tut,sat tavsiyesi veremem...herkesin kararı kendinedir..
    Kekocan buradan alanların zarar ereceğını sanmıyorum ,, ancak piyasa değeri çok hızlı yükseliyor ,, emsallerine göre piyasa değeri çok şişerse o zaman belli bir süre sonra gevşemesı kaçınılmaz ,, bu fiyatlarda korkacak birşey yok bence , bende almak istedim ama gelmedi salıda almak istıyorum ama yavaş yavaş kısada rısk oluşturacak fiyatlara doğru gelıyor herkesın kendi kararı tabi ,, ben asıl fırsatın cwentte olacağını düşünüyorum, erpwr da çok aşırı beklenti oluşturuldu pıyasada ,,şirkette bıraz pahalı arz ettı açıkçası ,cwent alım fırsatı verırse ben europower dan ziyade orada pozısyon almak istrım , çarpanları daha makul !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Şuan pıyasa değerı 16 mılyar fk 45 e yakın ,,142 tl olursa fk 100 e yaklaşır piyasa değeri 32 milyar olur ve gesanı yakalar !! Ben böyle hareketlerde aldığım zaman ılk zırvede vermeyı tercih ediyorum ,, alfasta 137 den ilk alımı yapıp 330 gıbı vermıştim akabınde 170/180 e kadar düşmüştü ,, herkesin hesabı farklı tabi ,, umarım elinde olanlar hedeflerine fazlası ile ulaşırlar .!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Arkadaşlar ben de alım yazdım ama gelmedi.Alabilen ne zaman alış yazdı ,hangi kurumdan ve saat kaçta yazdı?Bunu yazarlarsa gelecek arzlar için bizlere örnek olur biz de alırız.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @keko kardeş bu fiyatlar yuksek değil mi sence de bunun icin, neredeyse 100 lira oldu.
    Tanınmış bir Hektaşi olarak bu hisseye pahalı demene çok güldüm oralet kardeş.Allah senden razı olsun😂

Sayfa 18/181 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •