Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
keko hoş geldin dostum hayırlı olsun ben 25 lot dışında alamadım salı sanıyorum alım fırsatı verecek gibi duruyor ve işlem hacminde ilk sıraya oturacak diye bekliyorum
ssss
Teşekürler dostum...europower potansiyeli yüksektir...3 yılda 200 bin adet sunjunior satış hedefleri vardı...her yıl için 1 milyar dolar...onunla ilgili bayii haberi gelebilir...arz ile borçları da biter diğer yatırımlarını da yapar...böylece net kar marjı artar..tahminen %20_25 oranları ileriki süreçte yakalanabilir...depolamali enerji yatırımlarının başvuruları bu yıl içinde peyder pey biter bunların yatırımları ise gelecek yıldan itibaren yoğunlaşır..yanlis hatırlamıyorsam o işlerden piyasaya yansıyacak kısım 40 milyar dolar idi..bu pastadan europower de güzel bir pay alabilir..panel fabrikası da güzel bir ciro ve kar ortaya çıkarır...
Kısacası beklentileri çok güzel..pahalı arz olmuş ise ?? Muhakak mantıklı bir açıklaması vardır..ucuz etin yahnisi de olmuyor...ardyz i aylarca tuttum çok ucuz radyolara sahipti..bilançosu çok güzeldi ama patronu guvenilmezdi..bu yüzden de hisse bir türlü bitmiyor...yani borsada her ucuz hisse iyidir ve her pahalı gibi görünen hisse kötüdür demek yanlıştır..
İnanirmisiniz europowerin henüz arz izahnamesini bile okumadım..tamamen hislerime göre davrandım..kisel tahminim Çarşamba günü veya Perşembe günü tavanı ancak çözülür...tavanda en son 17.5 milyon lot bekliyordu..umutsuz oldukları için yazmayanlar da var..tavanda ise 7 milyon hisse satıldı...asıl alıcılar tavan çözüldüğünde gelebilir...sabırla bekliyoruz...