Sayfa 18/998 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 137 - 144 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çin Mayıs ayında altın alımı yapmadı..
    Zaten son 3 aydır da alımı azaltıyordu..
    Veri gelincede sert satış geldi..

Çin hala çok yoğun dolarize..Altının oranı %5 civarı...

Altında alım için Çin i izlemek lazım...
    çinliler kuyumcuya gidince, bugün altın almıyoruz lafı duyduklarında hani gold is money diyorlarmış..
    tanıdıklardan çok duymuşumdur bir sürü kuyumcu gezdim altınları satamadın dendiğini..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567

3. Anneni babanı kaybet,aile kur , aileni hayatının merkezine koy.en ufak şeyi ailenden esirgeme.milyonlarca kişinin belki de hayalinde ki yaşantıyı eşine sun.

sonuç bugün boşandım.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Anneni babanı kaybet,aile kur , aileni hayatının merkezine koy.en ufak şeyi ailenden esirgeme.milyonlarca kişinin belki de hayalinde ki yaşantıyı eşine sun.

sonuç bugün boşandım.
    Açıkçası senin gibi ekonomik problemi olmayan birisi için üzüldüm..

Umarım haklı bir gerekçeniz vardır....

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Anneni babanı kaybet,aile kur , aileni hayatının merkezine koy.en ufak şeyi ailenden esirgeme.milyonlarca kişinin belki de hayalinde ki yaşantıyı eşine sun.

sonuç bugün boşandım.
    Geçmiş olsun hocam. Hayat bu, sevinç de hüzün de hayal kırıklığı da hepimiz için var. Günümüz şartlarında bir evliliği sürdürmek hiç kolay değil. Umarım kısa sürede atlatırsınız.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çinliler kuyumcuya gidince, bugün altın almıyoruz lafı duyduklarında hani gold is money diyorlarmış..
    tanıdıklardan çok duymuşumdur bir sürü kuyumcu gezdim altınları satamadın dendiğini..
    Altın farklı bir enstrüman...
    Global risklerden iyi beslendi ama artık ben şu saatten sonra altın yatırımcısı olmam..
    İleri vade dolardan beslenen gram altın gene ülkemiz yatırımcısı için hep bir seçenektir ama %5 e varan mevduat varken şu an altın bence çok mantıklı değil. Zaten son bir kaç ayda mevduattan daha az kazandırdı gram altın..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

sonuç bugün boşandım.
    Hayırlısı olsun diyelim...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 18/998 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz