Sayfa 18/1068 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 137 - 144 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    Yokmu kimsede havadis. Fabrikayı kiraya vermişler çalıştıran firmayi bilmiyorum..
    Yoksa Ağustos'ta gelecek haber bu muydu. Eğer buysa yandık...

2. Fabrikamizi kendi aramızda akrabalara peşkeş çekiyoruz arsayı nasıl icsek diye spk başvurmuşlar bekliyen magdurlara duyurulur. Diyecekler sanırım garibanca...

3. Turbulans senin bilgin varmı ağustos takı beklenen haberden yoksa senin yorumun beklentin yokmu..

4. Ajda Pekkan - Gözün Aydın
    gozun aydin olan oldu sonunda sonunda
    gorenler sasirdi senin kolunda
    gozun aydin olan oldu sonunda sonunda
    kaderim degisti senin yolunda
    icelim hayati delice kana kana
    dusmanlar olsa da dostlar hep bizden yana
    sakasi yok giden geri gelmiyor gelmiyor
    sensiz hayat bana bir tat vermiyor
    icelim hayati- where are you ÜSKÜDARLI..I miss you brother.. God bless you..I'm very happy..Really..Be happy Üsküdarlı..Ok..Bye..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...439#post745439
    HAFTALIK HİSSE YARIŞMAMIZDA YENİ HAFTA TAHMİNLERİNİZİ HEM TOPİĞE HEM LİNKE ALALIM.
    bir halt olacağı yok.

6. Kafasız çavuşoğulları aklınız hep hırsızlığa çalışıyor birazcık akıllı oluvesenize de sizde kazansanız bizde karı boşverdik zararımızı çıkarsak borsa endeksi olmuş 110 bin ama enaz onlar kadar BİST ve SPK da suçludur vebal altındadır..Hakkımız bu alemde ve öteki alemdede zahi olmasın inşha Allah..Amin..NOT: Kim bana Prntaş borsaya kote oldu diye ilk müjdeyi verirse onu deve yüküyle çil çil altınlara boğucam ..

7. Dolu dolu dört seneye giidiyoruz tahtası kapanani en kotu hisse bire üç verdi bu süreçte .namus sözü verenler icraat yok yazıklar olsun bunların yokmu çocukları torunları nasıl anlatırlar onlar oğlum borsa keriz dolu kur bir şirket al paralarını devleti de dolandir ssk vergi borcu bankayı dolandir sonra jet sikilere bin.o jet sikilerin ne diyelim .neyse ya allahindan bulsun böyle karakterli insanlar insan da dememek gerek bunlara ...

8. Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış: "Bu gençliğin sırrı nedir?" diye. Bu soru soruldukça ihtiyar delikanlı güler geçermiş.

Sorular sıklaşıp , soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki. Düşünmüş Azmi dede, bu sırrımı kolayca herkese nasıl anlatırım diye. Sonra tüm meraklıları evine yemeğe davet etmeye karar vermiş."Bu davette size sırrımı açıklayacağım" demiş.

Herkes merakla davete gelmiş. Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş. Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş.

Herkes konu ne zaman açılacak diye merek ederken Azmi dede hanımına seslenmiş:

-"Hatun, şu kilerden bir karpuz getirir misin bize?" Hanımı yaşlı haliyle hemen doğrulmuş kilere giderek bir karpuz getirmiş.

Azmi dede karpuza şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da:" Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin?" demiş. Hanımı karpuzu götürmüş başka bir tane getirmiş.

Azmi dede onu da bir yoklamış yine beğenmemiş." Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirirmisin? " demiş.

Bu böylece üç dört sefer daha tekrarlamış. Dedemiz nihayet beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş.

Herkes karpuzunu afiyetle yerken Azmi dede sormuş: "Eeee arkadaşlar işte benim gençliğimin sırrı burada anladınız mı?"

Herkes birbirinin yüzüne bakmış, kimse bir şey anlamamış:" Hayır Azmi dede bu sırrı biz anlayamadık" demişler.

Azmi dede gülmüş: "Efendiler" demiş, "o gördüğünüz karpuz kilerde bir taneydi, tekti.

Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu. Bir kere bile "aman be adam , defalarca şu tek karpuzu ne taşıttırıyorsun bana " demedi. Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi. İşte ben bütün gençliğimi bu hanımıma borçluyum.

Biz birbirimizi başkalarının önünde zor duruma hiç düşürmeyiz. Aramızdaki hiçbir sıkıntıyı dışarıya yansıtmayız.

Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız.

İyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız.´ demiş.

Sayfa 18/1068 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •