Sayfa 18/1078 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Sistem Takibi...

sir Guest
    emeğinize teşekkürler, sağlık , mutluluk dilerim T/A

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Güzel insan ,Sağlıksız hiç bir şey olmaz öncelikli olmalıdır. sonra işler arkadan gelir.emeğinize sağlık,her şey gönlünüzce olsun.
     Alıntı Originally Posted by sir Yazıyı Oku
    emeğinize teşekkürler, sağlık , mutluluk dilerim T/A
    Eksik olmayın...

Sağlık olmadımı herşeyin boş olduğunu bizzat tecrübe ile sabitledim...

Sağlık olmasa da hayat akıp gidiyor. Bizim sağlıklı olmamızı beklemiyor. Neyi ters yaptığımızı bulamazsak sağlık hiçbir zaman yerinde olmuyor. Ben o kadar dikkat ememe rağmen, hep sağlık sorunları ile uğraşıp duruyorum. Bir yerde bir terslik var ama bulamıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    Teşekkürler hocam, FENER'e koccaman bir yeşil bar çizdirmişsiniz nihayet
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam, FENER'e koccaman bir yeşil bar çizdirmişsiniz nihayet
    Umarım devamı gelir. Şu sıra ortalık karışık. Hisseler, günlük parlayıp sönebiliyor...

Değerli dostlarımdan gelen talep üzerine Grafiklarin açıklamalarını ayrı bir bölüm halinde yazmaya başladım.

Bugün elimden geldiğince bir miktar Sistem Grafiklerini anlatmaya çalıştım. CandleStick daha sonraları hazır olacaktır...

Zaman içerisinde, bir grafik üzerinde gösterimler yaparak durumu daha detaylı olarak anlatmağa çalışacağım. Şimdilik bu kadarısını yapabildim. Eğer hepsini birden yaptıktan sonra paylaşmaya kalksaydım birkaç gün daha erteleneceği için faydalanma oranı da düşük kalacaktı...

Orada bir iletişim bölümü var. Bana oradan da doğrudan ulaşabilirsiniz. E-mail olarak bildirimler geleceği için daha hızlı görmüş olurum...

Görüş, yorum ve sorularınızı bekliyorum. Kafanıza takılan herşeyi sorun ki; sayfaya ekleyeyim. Bakları da faydalansın, sizler de daha sonra dönüp baktığınızda bir kaynağınız olsun...

Sitede birçok yerden bağlantı mevcut ama ben yine de buradan doğrudan bağlatı Linkini vereyim:

http://teknikanaliz.site/article01.html

Umarım devamı gelir. Şu sıra ortalık karışık. Hisseler, günlük parlayıp sönebiliyor...
    Tam da dediğiniz gibi oldu galiba hocam

Değerli dostlarımdan gelen talep üzerine Grafiklarin açıklamalarını ayrı bir bölüm halinde yazmaya başladım.

Bugün elimden geldiğince bir miktar Sistem Grafiklerini anlatmaya çalıştım. CandleStick daha sonraları hazır olacaktır...

Zaman içerisinde, bir grafik üzerinde gösterimler yaparak durumu daha detaylı olarak anlatmağa çalışacağım. Şimdilik bu kadarısını yapabildim. Eğer hepsini birden yaptıktan sonra paylaşmaya kalksaydım birkaç gün daha erteleneceği için faydalanma oranı da düşük kalacaktı...

Orada bir iletişim bölümü var. Bana oradan da doğrudan ulaşabilirsiniz. E-mail olarak bildirimler geleceği için daha hızlı görmüş olurum...

Görüş, yorum ve sorularınızı bekliyorum. Kafanıza takılan herşeyi sorun ki; sayfaya ekleyeyim. Bakları da faydalansın, sizler de daha sonra dönüp baktığınızda bir kaynağınız olsun...

Sitede birçok yerden bağlantı mevcut ama ben yine de buradan doğrudan bağlatı Linkini vereyim:

http://teknikanaliz.site/article01.html
    Hayırlı uğurlu olsun hocam elleriniz dert görmesin
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tam da dediğiniz gibi oldu galiba hocam

Hayırlı uğurlu olsun hocam elleriniz dert görmesin
    Hergün yeni bir ihtiyaç hâsıl oluyor ve o zaman tüm işleri bırakıp ona yöneliyorum. Malum araştıra araştıra yaptığm için çok zaman alıyor.

Bu vesile ile elimizde kalıcı bir döküman oldu. Arzu eden anında bakıp görebilir...

Mesaj denemeni aldım ve çok memnun oldum. En azıdan test etmiş olduk. Uyarın doğrultusunda görebildiğim tüm yazım hatalarını düzeltmeğe gayret ettim. Yine de gözden kaçanlar affola...

Çalışmaya devam...

Sayfa 18/1078 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •