Sayfa 180/472 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Dostum arada belgeler filan diyo onlari da giris yapmis miydin......

Alıntı Originally Posted by lamdatuna Yazıyı Oku
    E devlet üzerinden hizmet birleştirmek mümkün.Ben kendim için bu işlemi başlattım iki ay sürdü.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. 20-30 yaşında Porsche ye binen, bodrumda yatla gezen gençleri görüp de gelir adaletsizliğini kendine dert etmeyenler, hatta hayranlık duyanlar, 50 yaşındaki birinin 3.500 TL emekli maaşı almasını kabullenemiyor, benim sırtıma yük oluyorsun diyor
    Allah düşünebilmeyi nasip etsin.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Siz de haklısınız hocam.
    Sorunun EYT' liler ile ilgisini anlamakta ben de zorlanmıştım.

Sorunuzu bir de;
    Diyanet işleri Başkanlığı, Vatikan veya Dünya Felsefe Federasyonu (FISP) e yazmalısınız.
    En doğru cevabı bunlardan biri verecektir meşrebinize göre.
    [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. EYT hepimiz için hayırlı olsun.

Forumdaki herkes belirli seviyede ekonomi bilgisine sahip.
    Ülkede neyin eksik, neyin yanlış yönetildiğini, İstikrar için hangi politikaların olması gerektiğini buradaki herkes çok iyi biliyor.

Tüik in rakamlarının, MB rezervlerinin, Usd baskılamanın, Borsadaki soluksuz rallinin ......

Bireysel olarak EYT bizleri rahatlattı.
    Kafamızın içinde duran sorumluluklarımız tarafında bir nefes aldık.
    Ne olursa olsun prim ödedim vs deyip EYT hakkımız olduğunu savunamayız.
    AKP nin yaptığı Ülkeye ihanetten başka bir şey değil.
    Evet 50 yaşına geldiğinde kim bana iş verir diye hep kendime sordum. Sırf bunları düşünmek bile saçmalık demi.

Bu düzen bu sistem değişmeden bizlerin çocukları da aynı şekilde devam edecekler.

5. Eytli firsatciligi ile 40 yasinda emekli olup bir de odediginiz primi geri aliyoruz diyenler ya saf numarasi yapiyorlar ya da gercekten cakallar.

5000 gun yani kabaca 14 yil prim odeyip 40 sene emekli maasi, ustune saglik sigortasi ustune bir de olursa bu maasi bekar kizina devretme.

Yok boyle balli borek is, genclerin gelecegini secim rusveti olarak caldiniz bari susun da insanlarin ofkesini cekmeyin.

6. Bende 50 yaşında 10300 günü olan bir Eyt liyim. Kardeşim 47 yaşında oda emekli olacak. Benim daha 2,5 yılım var, kardeşim 5 yılı var.

Bakan Eyt ortalama yaşı 49,9 diyor. Bence bu doğru değil, ortalama yaş 46 gibi bir şey. Belkide daha az.

Ülkenin değil, dünyanın görmüş göreceği en büyük seçim yatırımı ve yıllık maliyeti çok yüksek.

Değersiz TL, artık iki katı hızla değersizleşecek.

Bu maaşın bu şekilde hak edilmesinden uyanıyorum.

7. Olan oldu artık, seçim konusuna dikkat etmek lazım. Bu ülke bir adam seçilsin diye 2,5 milyon insan emekli edildi. İleriki 5 yılda yıllık enflasyonun en az %150 olacağını hesap edin. Eyt yüzünden eski emeklilerinde maaşları 1-2 yılda kuşa dönecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum arada belgeler filan diyo onlari da giris yapmis miydin......
    o belgeler nedir, nereden bulunur ben de anlamadım, hiç yüklemeden sadece ssk ve bağkur numaraları girerek devam ettim o şekilde dilekçe oluşturdu, bakalım sonuçlanması ne kadar sürecek, bazıları aylarca sürer diyor bazıları birleştirme zorunlu değil diyor.

edevlet çalışma hayatımda 4a tesciline göre sadece yaşı bekliyor görünüyorum ama bilemedim birleştirme yapmadan başvurunca olur mu olmaz mı?

tabi bir de şöyle bir şey okudum "bir statüdeki çalışma süresi emeklilik için yeterli olanlar hizmet birleştirmesi yapmak zorunda değil" benim yeterli olmuyor mesela onun için mecburen birleştirme yapmam gerekiyor sanırım.
    Son düzenleme : ersunan; 30-12-2022 saat: 12:32.

Sayfa 180/472 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •