Sayfa 181/1027 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    mehmet şimsek henüz konuşmadı ama sizce konuşacak olması fiyatlandı mı?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2. Dolar sabah sabah mekezden iyi dayak yedi sersemledi şuan. Öğle arası bi dinlensin kendine gelsin bakalım.

Dolarda ki ralli uzun soluklu aslında günlük hareketlere çok taklmamak lazım.

İçinde bulunduğumuz durum merkezle veya değişik formüllerle çözülecek cinsten değil.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Akp ince yi istiyor ikinci turda.
    Hergun ekranlarda ince bayrami yaptiriyor akp
    Aksener i bir kez bile çıkartmadılar.
    Iyi dusunun.
    Kimden korkup ekrana cikarmiyorsa ondan cekiniyorlardir
    Sn vicente kim fazla oy alırsa o ikinci tura kalmalı.Akşener fazla oy alırsa ona, ince fazla oy alırsa ona destek verilmeli.İnce chp antipatisini yenebilecek bir aday gibi geldi gözüme.İlk defa dün tvde bizim cenahtan bir hatibi çok beğendim.Gerçi kılıçdarda melihi madara etmişti, sonra garip garip işler yaptı ya,neyse inşallah bu sefer öyle olmaz.AKP sözde abdullah gülden de korktu.Ya niye korksun abdullah gül aday olsa reis onu çiğ çiğ yerdi.Akşeneri dinleyeceğiz bakalım.İncede olur akşener de şu iktidar gitsin inşaat ekonomisi falan bitsin de.İnce nin kanal istanbulu yapmayacağım lafını çok ama çok sevdim.

4.  Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Yanlış hesap bağdattan döner. Bence Meral hanım treni kaçırdı. Muharrem İnce çok ciddi bir rüzgar yakaladı. AKP. bugünler de Meral Akşener'i gündeme getirmeye başlamazsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.Çünkü Muharrem İnce herkesten oy alacak gibi görünüyor.
    Dolar 20 de olsa rte chp ye secim kaybetmez.
    Ince bayramini bilerek yaptiriyorlar ekranlarda.
    Iyi dusunun derim.
    Ikinci tura ince kalirsa oy seve seve vercem ama rte nin baskanligi kesinlesir
    Onlarca yuzlerce akp li gorus okudum
    Ince den asiri memnunlar

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolar 20 de olsa rte chp ye secim kaybetmez.
    Ince bayramini bilerek yaptiriyorlar ekranlarda.
    Iyi dusunun derim.
    Ikinci tura ince kalirsa oy seve seve vercem ama rte nin baskanligi kesinlesir
    Bence o kadar emin olmayın ben ciddi ciddi.Başkanlıkta ince, partide iyi parti seçeneğini düşünmeye başladım.Tabi haksızlık etmemek lazım akşenerde çıksın biraz konuşsun onu da dinleyelim.Bu ara az çıkıyor. medyada falan yok cidden.

6.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    mehmet şimsek henüz konuşmadı ama sizce konuşacak olması fiyatlandı mı?
    Şimşek aslında çok yalan söyleyemiyen bir adam. Konuşurda ekonominin içinde bulunduğu gerçekleri söylerse neler olur neler.

Ama söyleyemez söylettirmezler.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence o kadar emin olmayın ben ciddi ciddi.Başkanlıkta ince, partide iyi parti seçeneğini düşünmeye başladım.Tabi haksızlık etmemek lazım akşenerde çıksın biraz konuşsun onu da dinleyelim.Bu ara az çıkıyor. medyada falan yok cidden.
    Neden akseneri cikartmadiklarini
    Ince ye ekranlarda bayram yaptırdıklarını
    Sadece iyi dusun ;)

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Şimşek aslında çok yalan söyleyemiyen bir adam. Konuşurda ekonominin içinde bulunduğu gerçekleri söylerse neler olur neler.

Ama söyleyemez söylettirmezler.
    öyle de adamın üstünü çizdiler. belki zehir zembelek konuşur gerçekleri kimbilir.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 181/1027 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •