Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 181/886 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    en fazla faizi böyle bırakır. ne faiz arttırması.. belki oluşan piyasa koşullarında yaratılan beklenti o yönde olsa da, reis yerim sizi ben diyerekten
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

2. Siteden tamamen uzaklaştırılmıştım (20 defa ceza alan tamamen şutlanıyormuş siteden meğerse...)
    Ancak bazı arkadaşlar verdikleri mücadele ile (aslında istekleri ile ama ben mücadele olarak değerlendiriyorum) ışığıyla etrafını aydınlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi sağladılar
    Herkes kazandı
    29.000 Hisse.Net üyesi kazandı...

Bu mücadele de bana destek olanların müsadenizle tek tek adlarınız şereflendirmek ve teşekkür etmek istiyorum
    2 kişinin adını daha öncelikli şereflendirmek isterim
    1)Sn Ekfeture:İlk işaret fişeğini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaş Efekture tşk ederim
    2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Şimdi kendisine tşk etmek benim için bir borçtur Tşkler Yoldaş...
    3)Sn Dimtiris e tşk ederim
    4)Sn Berk Doğan a tşk ederim
    5)Sn Ereğlituprs a tşk ederim
    6)Sn Denetmenengin e tşk ederim
    7)Ve adı aklıma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarını helal etsin onlara da tşk ederim

VE tabiki en büyük teşekkürü de Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
    O olmasaydı,o bana sahip çıkmasaydı biraz zor kalkardı cezam...
    Tşkler YOLDAŞ....

Küçük bir sitem:Sitede en yakınlarımdan gördüğüm Sn Mkeless kılını kıpırdatmadı.Çok kırıldım açıkcası...

Kişisel Dip Bilgi:20 cezanın çoğunu Fener/GS/Doas başlıklarındaki olumsuz gönderilerimden dolayı çıkan kavgalardan dolayı+siyasi atışmalardan dolayı aldım.20 gönderinin %99 da ilk sataşan ben olmadım buna emin olabilirsiniz...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Siteden tamamen uzaklaştırılmıştım (20 defa ceza alan tamamen şutlanıyormuş siteden meğerse...)
    Ancak bazı arkadaşlar verdikleri mücadele ile (aslında istekleri ile ama ben mücadele olarak değerlendiriyorum) ışığıyla etrafını aydınlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi sağladılar
    Herkes kazandı
    29.000 Hisse.Net üyesi kazandı...

Bu mücadele de bana destek olanların müsadenizle tek tek adlarınız şereflendirmek ve teşekkür etmek istiyorum
    2 kişinin adını daha öncelikli şereflendirmek isterim
    1)Sn Ekfeture:İlk işaret fişeğini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaş Efekture tşk ederim
    2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Şimdi kendisine tşk etmek benim için bir borçtur Tşkler Yoldaş...
    3)Sn Dimtiris e tşk ederim
    4)Sn Berk Doğan a tşk ederim
    5)Sn Ereğlituprs a tşk ederim
    6)Sn Denetmenengin e tşk ederim
    7)Ve adı aklıma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarını helal etsin onlara da tşk ederim

VE tabiki en büyük teşekkürü de Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
    O olmasaydı,o bana sahip çıkmasaydı biraz zor kalkardı cezam...
    Tşkler YOLDAŞ....

Küçük bir sitem:Sitede en yakınlarımdan gördüğüm Sn Mkeless kılını kıpırdatmadı.Çok kırıldım açıkcası...

Kişisel Dip Bilgi:20 cezanın çoğunu Fener/GS/Doas başlıklarındaki olumsuz gönderilerimden çıkan kavgalardan dolayı+siyasi atışmalardan dolayı aldım.20 gönderinin %99 da ilk sataşan ben olmadım buna emin olabilirsiniz...

saygılar/başarılar
    Arkada kalmasın
    Kaldığımız yerden devam diyorum...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

guneysuyu kızdırma
    stilin farklı renk veriyorsun ama kavgaya polemiğe çok girme
    verdiğimiz emekler ve guneysunun iyi niyetini yazık etmeyelim
    tekrar hoşgeldin
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ..................
    gece tekrar bakalım bu rakama
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gece tekrar bakalım bu rakama
    ling yoksa bulup gelem mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    eğer faiz artışı gelmeyecekse ve faiz değişmeyecekse o zaman 3-5 gün içinde faiz vergisinde indirim olup olmayacağına bakmak gerekebilir. Eğer faiz üzerindeki stopaj vergisinde indirime gidilirse bu da nispi bir faiz artışı olarak değerlendirilebilir.

Merkez bir karar verecek. Faiz artışı mı? stopaj indirimi mi?. Birisi maliyeti bankalara yıkar diğeri devlete. Bu tercihi elindeki verilere göre devlet yapacak. Eşeğin yükü kaldırabileceğine kanaat getirirse devlet bu yükü bankaların üzerinde bırakmayı deneyebilir.
    Hocam yerleşiklerin elinde bukadar yüklü bir meblağ dururken, bir taraftanda stopaj indirimi yaparmı sizce?
    Yerleşikler , dolar bukadar iştahlıyken stopajı tercih edermi?
    Stopajla amaç dolardan faize geçirmek ama stop indirimi gelirse 2 taraftanda kazanan halk olur. Devlet için ibre eksiye döner.

Faiz artışı geldi diyelim, diyelimki 200, 5.55lere indi. Gene gelecek 5.80lere sonra ne olacak , 7 ay önceki gibi 625 baz bir puan arttırımı , peki sonra faizler gene 30larda, çarkıfelek gibi aynı yerde dönüp durucaz

Sayfa 181/886 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •