Sayfa 181/1000 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop XLIII

1. "İlk borsacılık faaliyetleri 1854 Kırım Savaşı'na dayanmaktadır. Bu savaşla başlayan Osmanlı borçları nedeniyle çıkartılan tahviller İstanbul'da alınıp satılmaya başlanmıştır. 1866'da Osmanlı'dan alacaklı devletlerin de desteğiyle İstanbul’da kurulan borsa, 1873 yılında çıkarılan bir nizamnameyle “Dersaadet Tahvilat Borsası” adını almıştır."

1866 da yabancinin destegiyle kurulmus diyor ilk borsa kuruldugunda yabanci isin icindeymis..

2. Merhaba,
    Etrafta yine Mehmet Şimşek ısıtılmaya başlandı:
    Meliha Okur
    @melihaokur2
    Kulislerden yansıyanlara göre AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakan Mehmet Şimşek ile iki kere görüştü.

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bakalım abd de bizim gibi bir durum olacak mı

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    V çıkışı mevcut haftalık kapanışlar önemli trend için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Düştükçe mal aldım, kredi limitine kadar artık sistem uyarı verdi, bende hafiften zararı kabullenmeye başladım ama pozisyonlarımı kapatmadım tepkiyi bekledim, elimde 45 bin lot İSCTR ve 2500 lot TUPRS vardı, düşen haberin gerçek olmadığını anladıktan sonra endeksin pozitife geçeceğini anladım, yukarıda satıştaki mallarım birer birer gitmeye başladı, son yarım saatte tamamı gitti, buradan itibaren günlükçülerin üzerine giderler düşüncesiyle açık yapmaya başladım, ama yaptığım açıktan ortalama 25 kademe yedim, kapanışa kadar aldılar, kazandığımın 1/4 ünü verdim, stratejim tutsaydı duble kazanç yaşayacaktım,
    Şunu anlatmaya çalışıyorum, düşmeyen borsa algısı oluşturdular, düştükçe korkmadan mal aldım, tamam bugün geri aldılar ama bir gün gelecek alıcı geldikçe verecekler ve geri de almayacaklar, etrafımıza bu kadar satışın nedenini soracağız ama nedensiz olduğunu anlayacağız, habersiz düşüşler her zaman için haberli düşüşten daha tehlikelidir, trade edenler, kredililer büyük zarar yazacaklar,
    Tabi ki bu durum trade edenler, kredililer için geçerli, uzuncular zaten günlük işlemlerden fazla etkilenmezler, Bu satış beklenen düzeltme olacaktır,

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    SP500 tam 200 günlükten satış yedi. İlk deneme başarısız. Dow üstte hala.
    Borsalarin şahı.. Sp nin yeni tepelere yelken acacagini dusunuyorum sahsen. Ama bence bir konsolidasyona ihtiyaci var dipte bu sekilde yeni tepe yaparmi?
    Yapabilir ama sanmiyorum sahsen bakalim kismet.

6. Her yalanlanan haber yalan haber olmayabilir .
    Ya da haber yalan olsa bile inanmaması gerekenler inanabilir
    Hele rekor işlem hacmi olan günde

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    KaraKemal abi bugün kasada 13763 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 22718 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış
    Poz. taşıma desek yaklaşık 10bin dene fazlası çıkıyor.
    Makinaya 10bin yeni ceton atıldığını düşünüyorum, sence ekimde mi küllerimizden doğarız.
    taşıma başlamış, taşıma günlerinde her iki vadenin toplamına bakılır, yani +22700 eksi -13700, net net +9 bin.. pivotun üstünde seyrettiğimize istinaden long adına pozitif, yukarı devam.. üç günlük realzasyon sürecinde doğru düzgün düşmedi bile, bugün de yola devam dedi, yükselişinin ivmesinin daha da sertleşebiliceğine delalet ediyor sanki

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Her yalanlanan haber yalan haber olmayabilir .
    Ya da haber yalan olsa bile inanmaması gerekenler inanabilir
    Hele rekor işlem hacmi olan günde
    Süper bir yorum. Tebrikler. Kokusu mutlaka çıkacaktır.

Sayfa 181/1000 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •