Sayfa 181/184 İlkİlk ... 81131171179180181182183 ... SonSon
Arama sonucu : 1468 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Yani burda endekis 9200 lerde mal almayan Karaduman dayu 1 lot mal almadı diye mahkemeye verecek halimiz yok.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,369
    Yarın enflasyon verisi biraz daha coşku ,ama 24 temmuz piyasa kuruluna 21 gun mevcut ortalama 10.500 denedi aşağıda nereye baksak düzeltme 9.750 uygunmudur ..tşk..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. Okyanus varken su damlası ile uğraşmak olmaz. Sörf yapıyorsan da büyük dalgada yapacaksın. Bana kızılderili haberleşme aracı dayudan hiç bahsetme makale yazarım Oxford da okutulur. Onun suçu kabahati çook böyük benim gözümde.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bistte 10307 hiç zorlanmadan gelindi ama halen mini ralliye inanan çok az sayıda ve piyasada hiç coşku yok. Enteresan
    Belediyenin kafeteryasına ucuz çay olduğu için bir arkadaşımla oturduk. Yan masa kalabalık ve harıl harıl borsa konuşuyor beş kişi. Orta yaş üzeri hepsi. Hepsi borsa üzerine yorum yapıyor ve kimse birbirini dinlemiyor (Biri ıchimoku indikatörüne kafayı takmış durumdaydı.) Diyeceğim, herkes kendine inanıyor abi borsada.

5. Senin dediğin gibi tek abi enazından yüzde 50 şansın var.
    Trade edersen o şansın yüzde 20 ye düşüyor
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ben dinleyeceğim adamı bulduğumda tüm seans boyunca susabilirim. O ayarda en az 4-5 adam tanıdım bu topiclerde hala da varlar.

Yalnız öyleleri Viop topiğine gelse Akşama kadar okusa o topiğe bir daha uğramaz. Mesela 4 yeşil gün nerede bosporusun batan titanic resimleri gibi.

iyi geceler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Yarın enflasyon verisi biraz daha coşku ,ama 24 temmuz piyasa kuruluna 21 gun mevcut ortalama 10.500 denedi aşağıda nereye baksak düzeltme 9.750 uygunmudur ..tşk..
    Ben olsam gün içi düzeltmelerle yukarıdaki GAp e kadar alırım. Shortcular iptal. bir yerde piyasa iştirak etti veririm longcuların bir kısmını dökerim en azından.

8. Tamam üüleyse annaştık
    Enflasyon verisi ile birlikte verelim müziği
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 181/184 İlkİlk ... 81131171179180181182183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •