Yani burda endekis 9200 lerde mal almayan Karaduman dayu 1 lot mal almadı diye mahkemeye verecek halimiz yok.
Yani burda endekis 9200 lerde mal almayan Karaduman dayu 1 lot mal almadı diye mahkemeye verecek halimiz yok.
Hamdım Piştim Yandım
Yarın enflasyon verisi biraz daha coşku ,ama 24 temmuz piyasa kuruluna 21 gun mevcut ortalama 10.500 denedi aşağıda nereye baksak düzeltme 9.750 uygunmudur ..tşk..![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Okyanus varken su damlası ile uğraşmak olmaz. Sörf yapıyorsan da büyük dalgada yapacaksın. Bana kızılderili haberleşme aracı dayudan hiç bahsetme makale yazarım Oxford da okutulur. Onun suçu kabahati çook böyük benim gözümde.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Belediyenin kafeteryasına ucuz çay olduğu için bir arkadaşımla oturduk. Yan masa kalabalık ve harıl harıl borsa konuşuyor beş kişi. Orta yaş üzeri hepsi. Hepsi borsa üzerine yorum yapıyor ve kimse birbirini dinlemiyor (Biri ıchimoku indikatörüne kafayı takmış durumdaydı.) Diyeceğim, herkes kendine inanıyor abi borsada.
Senin dediğin gibi tek abi enazından yüzde 50 şansın var.
Trade edersen o şansın yüzde 20 ye düşüyor
Hamdım Piştim Yandım
Ben dinleyeceğim adamı bulduğumda tüm seans boyunca susabilirim. O ayarda en az 4-5 adam tanıdım bu topiclerde hala da varlar.
Yalnız öyleleri Viop topiğine gelse Akşama kadar okusa o topiğe bir daha uğramaz. Mesela 4 yeşil gün nerede bosporusun batan titanic resimleri gibi.
iyi geceler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Tamam üüleyse annaştık
Enflasyon verisi ile birlikte verelim müziği
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri