Sayfa 182/996 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. verdim ...bı katkımız olsun
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Benim öküzlüğümden n'olur
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. dün akşam halk tv de ipram kahveci , kaadrii gürsel , ipek gömlekli güzel gözlü o hanım ile emin çapayı izledim ... en sonunda ipram kahveci dedi ki , kimse halinden şikayet etmiyorsa yapcek bi şey yok ... haklı bir yerde...

matematik + felsefe + güzel sanatlar + mantık bunlar genele yayılmadı mı mortingen ştrase oluyosun... 2107 yılında singapurlu iki gençle sohbet ediyordum ... normal eğitim almışlar... nasıl bir takır takır kendini ifade etme kabiliyeti nasıl analitik bir çözümleme ... bizim gençlerin çoğu daha okuduğunu anlayamıyor dinlerken yanıt verme hazırlığı içinde olduğundan kafasından başka şeyler geçtiğinden söyleneni algılayamıyor ... olaylar arsında illiyet bağı kuramıyor ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. 1472 XU030 short kontratları, 1458 civarından kapattım. Alana hayırlı olsun. Nedendir bilmiyorum, short pozisyonumla ilgili içim rahat değildi. Bir süre flat kalmak daha iyi. Buradan dahada aşağı salarsada sağlık olsun, fırsatlar bitmez.

5. ister misin birazdan uzuuuuuuuuun bir bar gelsin ... 5 dakkalık 10 dakkalık grafitide
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ister misin birazdan uzuuuuuuuuun bir bar gelsin ... 5 dakkalık 10 dakkalık grafitide
    Gelsin kaytanbıyık başkan gelsin. De ne tarafa gelsin? Açık yeşil? Koyu Yeşil? Kırmızı? Mor??

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gelsin kaytanbıyık başkan gelsin. De ne tarafa gelsin? Açık yeşil? Koyu Yeşil? Kırmızı? Mor??
    Lambent barı.. Her türlü alırr.. Ama nası nası ? )..

8. s.a gençler ve kendisini genç hissedenler.
    vircek mi ne acaba ?

Sayfa 182/996 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •