Sayfa 182/1001 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop XXXII

Akıllıca olan,1. Seans açılışı bir bahaneyle yapmamak

Bilgisayar arızası falan..
    Ya da mücbir sebep, olağanüstü durum..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Desen ki gece biri almış mühürü benim haberim yoktu tatildeydim. Yine de yemez pazar günü düzelmesi gerekirdi. Bunlar bu kadar faize dünya çıldırır gelir dedi. Şimdi ipin ucu kaçtı nereye ne kadar girer bilinmez kaybolan güven zor kazanılır. Hadi bakan yapacaktın yav görevden almayıp Naci Agbal Hazine ve maliye bakanı desen yine sıkıntı olmazdı.

3.  Alıntı Originally Posted by Gardaş01 Yazıyı Oku
    Kısaca "biz bu işin içinden çıkamadık, ne yapsak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz, karışmaz isek belki kendi kendine düzelir" mi demek istemişler yani?
    su akar yolunu bulur. bekleyin ve izleyin. sabırlı olun demek istemişler.

Düşen düşsün çıkan çıksın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Bu sefer iş başka ..
    Ekmek gidince ellerinden aç kalınca görürüz
    Ben o cahil aç halktan bahsediyorum.
    İlk onlara sıra gelecek.
    dilin kemiği yok.bu halka saygısız oldukça HAMSI KAVAGIN TEPESINE CIKSA BILE ,sittin sene ancak zırlak modunda aglak muhalefet olarak kalirsinuz.

5.  Alıntı Originally Posted by ustun1 Yazıyı Oku
    Bu millete cahil demen kendi cahilliğini belli açık etmendir, toplumun çoğunluğunu kendi düşüncene yenik görmendir, sana üzülüyorum çok ca cahil kalmışsın
    Demokrasi yi kaldıralım.... onların oyları 2 3 sayılsın yada... insanlara hakaret etmeyi maharet sanıyorlar bir kesim okumuş diğer kesim cahil ölse yeridir...siyaset bu yüzden tıkandı ötekeleştirmeden yazık çok yazık

6. Yabancı bu kur dan bu faize balıklama atlar mi Abd den bir şey gelmeden İngiliz niye atlasin

7. Açsın bakalım dolar 8 üstü de şort açayım.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Endeks bazlı devre kesiciyi şu anki görüntüye bakınca yarın ilk kez yaşayacağız gibi duruyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 182/1001 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •