Sayfa 183/195 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Repo tüm bankalarda var ama genelde düşük oran veriyor. İş Yatırımda geçen hafta yükseldi dedi daha önce %21 gibiymiş oranlar.
    Özel kurumlar 2 ve ya 3 puan fazla veriyor bilginiz var mi? Tecruneniz varmi?
    Son düzenleme : shangil; 01-04-2019 saat: 22:47.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tpp'de günlük bağlayan kurumlarda Takasbank komisyonu var kesinti oradan geliyor genelde. Komisyon olmadığını paylaşmıştı iş yatırımda hesabı olanlar. Yarın bende ayrıntılı paylaşırım herhangi bir kesinti olursa.
    2 puan kestikten sonra 23.30, 23.50 falan veriyorlar.Bende bugün hesap açtırdım fakat vk6 nın getirisi şaşırttı vk11 in getirisi yüksek gidebilir tahvil faizleri düşüşe devam ederse, kararsız kaldım şimdilik.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Repo tüm bankalarda var ama genelde düşük oran veriyor. İş Yatırımda geçen hafta yükseldi dedi daha önce %21 gibiymiş oranlar.
    Ginede mevduattan iyidir demi?

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    2 puan kestikten sonra 23.30, 23.50 falan veriyorlar.Bende bugün hesap açtırdım fakat vk6 nın getirisi şaşırttı vk11 in getirisi yüksek gidebilir tahvil faizleri düşüşe devam ederse, kararsız kaldım şimdilik.
    VK6''yi günlük takip etmiyorum ama genelde PPF'ler böyle anlık sıçrama yapabiliyor bir iki günlük. Tahvil faizlerinin ne olacağını 8 Nisandaki açıklamalar belirleyecek gibi. Kararsızlık belirsizlikten geliyor ve doğru tahmin yapmak hicbirimiz icin kolay değil.

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ginede mevduattan iyidir demi?
    Şu an iyi gibi. Bazi kurumlar belirli bir limit istiyor ama limit istemeyen kurumlarda mevcut

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şu an iyi gibi. Bazi kurumlar belirli bir limit istiyor ama limit istemeyen kurumlarda mevcut
    Spk lisansi olan guvelinirmi?

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Spk lisansi olan guvelinirmi?
    Spk lisansı olmadan işlem yapamazlar zaten.
    http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Araci...yetIzinleri/ak

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Spk lisansı olmadan işlem yapamazlar zaten.
    http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Araci...yetIzinleri/ak
    Tesekkurler
    Sikinti yasamazsa bunlara gecerim bankadan iyi olur en azi

Sayfa 183/195 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •