Sayfa 183/1019 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Pazartesi günü 270 günlük faiz kaybını göze alarak döviz alıp yastıkaltı yapmayı düşünüyorum. Mevcut iktidarın bu saatten sonra faiz falan arttırmayacağını,son noktada kontrollü kambiyo rejimine gidileceğini düşünüyorum.türkiye artık batıdan yavaş yavaş kopan, rejimin değiştiği bir ülke oluyor. Ben böyle okuyorum yasadıklarımızı,umarım yanılırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsanın doları takip etmesi birkaç senelik mesele değil mi? Daha önce de ben dahil bir sürü insanın dikkatini çekmişti bu durum. Tamamen sallıyorum ama varlık fonunun kurulduğu tarihten sonra başlamış olabilir bu tip hareketler.

Önceleri benim hatırladığım borsa çıkarken dolar düşer, dolar çıkarken borsa düşerdi. Yani normal olan buydu. 2-3 senedir bu denge kayboldu gibi.

ytd
    Turk tipi basganlik rejiminde bu iliski biraz degisti gibi.

Biraz daha sure mi vermek lazim acaba?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Pazartesi günü 270 günlük faiz kaybını göze alarak döviz alıp yastıkaltı yapmayı düşünüyorum. Mevcut iktidarın bu saatten sonra faiz falan arttırmayacağını,son noktada kontrollü kambiyo rejimine gidileceğini düşünüyorum.türkiye artık batıdan yavaş yavaş kopan, rejimin değiştiği bir ülke oluyor. Ben böyle okuyorum yasadıklarımızı,umarım yanılırım.
    Zor bir karar.

Allah yardimciniz olsun.

Insanlarin bir omur biriktirdikleri emekleri goz gore gore eriyor.

Dediginize dis minnaklar izin verirler mi?

Eger dediginiz sey emperyalizmin de amaci ise bir sey diyemem tabii..

Syg,

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsanın doları takip etmesi birkaç senelik mesele değil mi? Daha önce de ben dahil bir sürü insanın dikkatini çekmişti bu durum. Tamamen sallıyorum ama varlık fonunun kurulduğu tarihten sonra başlamış olabilir bu tip hareketler.

Önceleri benim hatırladığım borsa çıkarken dolar düşer, dolar çıkarken borsa düşerdi. Yani normal olan buydu. 2-3 senedir bu denge kayboldu gibi.

ytd
    Eskiden olsa faiz düşerken hisse senetleri yükselirdi. Şu anda bizde olanları ne newton, ne kuantum fiziği açıklıyor. Biz bambaşka bir boyuta geçtik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. kredi kart limitinin yarisinı kullan
    kaldıracı indir
    bir nevi kendini sına
    sonra sonuçlarını irdele
    hadi şimdi dene

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Verdik yetkiyi gorduk etkiyi..

Derhal secim olmali.

Secim karari ve tarihi aciklandigi anda her sey duzelmeye baslar kanaatimce.

Buyuk bir gerilim olustu.

Yakin tarihi okuyanlar, yasayanlar yasi tutanlar bilirler.

Ancak secim sonucu ne olursa olsun bu gerilimi alir.

Syg,

7. dün Tüsiad hükümete ültimaton niteliğinde bir bildirimde bulundu.
    yedek lastiğinden ses geldi.
    bunların güçleri gariban 103 emekli amirale yetiyor anlaşılan.

kimin gücü kime yeterse.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Kambiyo rejiminin kontrollusu olmaz ama. Her koşulda kontrolsüzdür. . Resmi rakamlarda kontrollüymüş gibi gösterilir sadece. Gerçekte ise çift kur fiyatı oluşur. Birisi resmi kur diğeri gerçek işlemlerin yapıldığı karaborsa kur. İran'da resmi kur atıyorum 9 tümen iken karaborsa kur 22 de dalgalanıyordu mesela.
     Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Pazartesi günü 270 günlük faiz kaybını göze alarak döviz alıp yastıkaltı yapmayı düşünüyorum. Mevcut iktidarın bu saatten sonra faiz falan arttırmayacağını,son noktada kontrollü kambiyo rejimine gidileceğini düşünüyorum.türkiye artık batıdan yavaş yavaş kopan, rejimin değiştiği bir ülke oluyor. Ben böyle okuyorum yasadıklarımızı,umarım yanılırım.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 183/1019 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •