Artan

145,20 10 15:09
38,72 10 15:10
156,20 10 15:09
114,70 9.97 15:10
9,83 9.96 15:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:10
14,64 -9.96 15:10
28,86 -6.9 15:09
27,70 -5.46 15:09
68,96 -4.99 15:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.841.075.404,00 15:10
5.932.649.729,38 15:10
4.688.461.142,26 15:10
4.423.131.001,45 15:10
4.357.296.930,40 15:10
Tüm Hisseler
Sayfa 183/940 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Son duyumu 6.30 fiyatta TTKOM 1 ay içinde satılabilir şekilindeydi bakalım sonuç nasıl olacak, hatta kağıdı ben kaldıracak değilim gücüm yetmez dedi
    Doğru çıkarsa hiç şaşırmam. Ben de onun gibi haber kaynaklarına sahip olsam ne güzel olurdu... Maalesef biz çizerek, hesaplayaraki bekleyerek birşeylerin mücadelesini veriyoruz...

TTKOM için haklı olabilir. Grafiğine az önce baktım. Yıllardır 5-7 bandında gidip gelmiş. Son zamanlarda da yine hareketlenmiş. Eğer dediği gibiyse; kendisi ve birileri topluyordur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğru çıkarsa hiç şaşırmam. Ben de onun gibi haber kaynaklarına sahip olsam ne güzel olurdu... Maalesef biz çizerek, hesaplayaraki bekleyerek birşeylerin mücadelesini veriyoruz...

TTKOM için haklı olabilir. Grafiğine az önce baktım. Yıllardır 5-7 bandında gidip gelmiş. Son zamanlarda da yine hareketlenmiş. Eğer dediği gibiyse; kendisi ve birileri topluyordur...
    Evet Sn. T/A aynen öyle sağlam kaynakları var o çok belli, ama en azından paylaşıyor

Dediğim gibi ben hiç söylediği bir kağıdı alıp satmadım, Twitter üyeliğimde yok
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Evet Sn. T/A aynen öyle sağlam kaynakları var o çok belli, ama en azından paylaşıyor

Dediğim gibi ben hiç söylediği bir kağıdı alıp satmadım, Twitter üyeliğimde yok
    Grup olarak hareket ediyor olabilir. Tek başına borsa çok zor. Ben yetişemiyorum. Hem takip, hem hesap ve hem de işlem tek kişi için çok fazla.

Bir de tek olunca duygusal hareketler başlıyor. Grup olunca istişare ve iş bölümü ile olay basite indirgenir...

Sent from my E6853 using Android mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grup olarak hareket ediyor olabilir. Tek başına borsa çok zor. Ben yetişemiyorum. Hem takip, hem hesap ve hem de işlem tek kişi için çok fazla.

Bir de tek olunca duygusal hareketler başlıyor. Grup olunca istişare ve iş bölümü ile olay basite indirgenir...

Sent from my E6853 using Android mobile app
    Olabilir, ama bir ara kendisini takip edip zarar ettirenler olduğunu ve bilgilerinin birileriyle paylaşıldığından yakınıp tüm hesaplarını kapattığını söyledi, hatta takip edilmesin diye virmanla değil nakit olarak taşıyacağım dedi, bir ara bazı tahtalarda hep zararına çıktığını yazdı, dediğim gibi hiç söylediği kağıdı alıp satmadım,

Şimdi adamın reklamını yapıyor gibi de olmak istemem açıkçası, sonuçta bana ne faydası var ne de zararı
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Çok basit:
    Para
    Ekip
    Reklam
    Çevre
    Azcık ta bilgi (insider)
    let's do it
    bunu yapıyor iş bilenin kılıç kuş*****n

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    bizdeyse
    para yok.
    ekip yok.
    reklam yapacak kapasite yok
    çevre yok
    bir tek T/A üstadımız var
    o yüzden bizimkisi olmuyor.topal ördek gibi elimizde tuzumuz.
    kim derse burda hıyar var. oraya koşuyoruz

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    bizdeyse
    para yok.
    ekip yok.
    reklam yapacak kapasite yok
    çevre yok
    bir tek T/A üstadımız var
    o yüzden bizimkisi olmuyor.topal ördek gibi elimizde tuzumuz.
    kim derse burda hıyar var. oraya koşuyoruz
    Eyvallah, eksik olma...

Borsada kazanmak için Yaşar Hoca 'nın dediği gibi:

- Ya Yatırımcı olacaksın ve yatırım yapacağın kağıdı iyi seçeceksin...

- Ya da iyi bir Sistem 'in olacak ve harfiyyen bu Sisteme uyarak Trade edeceksin.

Şimdi ben Temel Anaiz bilmiyorum ve bu nedenle bu yönde pek yardımcı olamıyorum. Son zamanlarda bu konuya da eğilmeye başladım ama oturup adam gibi öğrenecek şartlarım yok. İleride inşaAllah olur...

Fakat size en kral Sistem 'i düzenli olarak sunuyorum. Hep diyorum:

- Sistem 'i kaliteli kağıtlarda kullanın ve kazanın. Lâkin harfiyyen uyun...

Zaten harfiyyen uymadıktan sonra başarı hiçbir Sistem 'de olamaz!!! Mecburen kayıp olur. O nedenle seçin 10 tane güzel hisse. Öyle uçup kaçmasına da gerek yok. Trade ile senede %100 civarı bir parayı rahat kazanırsınız. Eğer piyasa bir de Boğa ise değmeyin keyfine. Ayı piyasasında bile kayıpları minimize edecektir...

8. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı cumalar...

Sayfa 183/940 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •