-
Mathilda: Hayat hep boyle zor mudur yoksa sadece cocuk oldugunda mı boyle gelir? (La vita è così dura...solo quando si è bambini?)
Leon: Hep boyledir.( È sempre così)
-
Amerikali Aktor Richard Jenkins'in 70.dogum gunu
-
Star Wars Gunu

-
-
Netflix. Sense8'in 2.fragmanini yayinladi.
-
Warner Bros. Pictures, Blade Runner 2049'dan 2 karakter posteri yayinladi.

-
Tokyo'daki Ginza Tanaka tarafindan tasarlanan Darth Vader'in 25 karat saf altin maskesi, "Star Wars'in 40.yil donumu dolayisiyla" hayranlari icin bugun satisa cikti.

Maske 26,5 cm (10,4 inc) genisliğinde ve 30 cm yuksekliginde (11,8 inc) ve prototip kalibi bir araya getirmek icin 10 kuyumcu calisti.
Maske 33 kilo agirligi nedeniyle maskeden daha cok bir heykele benziyor.
Ginza Tanaka'nın pazarlama muduru Hirotsugu Tsuchiya, "En zor yonu, maskenin her bolumunun farkli altin zanaatkarlari tarafindan yaratilmis olmasi ve ardindan bir Darth Vader maskesi olusturmak uzere bir araya getirilmesiydi" dedi.
Ve maskenin fiyati 154 milyon yen yani 1.4 milyon dolar.
http://variety.com/2017/film/news/go...ry-1202409204/
-
Danimarkalı filozof ve teolog Søren Kierkegaard'in dogum yil donumu (5 Mayis 1813)
"Sasirt beni, tukendim, takatim kalmadi, gel namus ve seref icin savasalim. O kizi bana göster, olanaksiz gibi gorunen bir olanak goster bana, yer alti dunyasinin golgeleri arasinda goster bana onu, alip yukari cikaririm, birak benden nefret etsin, beni asagilasin, kayitsiz kalsin, bir baskasini sevsin, korkmuyorum; ama sulari karistir, sessizligi boz. Benden daha guclu oldugunu hayal etmene yatiyor diye bana boyle sefalet cektirdigin icin alcaksin sen." Bastan Cikaricinin Gunlugu

"Take me by surprise, I am ready. No stakes, let us fight for honor. Show her to me, show me a possibility which seems an impossibility; show her to me among the shades of the underworld, I shall fetch her up; let her hate me, despise me, be indifferent to me, love another, I am not afraid; only let the waters be troubled, the silence be broken. To starve me in this way is paltry of you, you who imagine that you are stronger than I am." Either/Or Vol I Diary of the Seducer
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri