Sayfa 184/1001 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Hadi bir faiz arttırımı daha )

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Desen ki gece biri almış mühürü benim haberim yoktu tatildeydim. Yine de yemez pazar günü düzelmesi gerekirdi. Bunlar bu kadar faize dünya çıldırır gelir dedi. Şimdi ipin ucu kaçtı nereye ne kadar girer bilinmez kaybolan güven zor kazanılır. Hadi bakan yapacaktın yav görevden almayıp Naci Agbal Hazine ve maliye bakanı desen yine sıkıntı olmazdı.
    Minareyi çalan kılıfını uydurur. Onlarda piyasanın karışmasına oynuyor zaten akli selim kimse normal göremez. Kasıtlı ve bilinçli dolar yükseltme hareketi belki 9 lardan yüklü DTH bozulur hesabını yapıyorlar her neyse ama bizim insanımız yani faize bulasmayan kesim genelde ya dolar ya altından vazgeçmez. Bozmaz bozmaz bozmaz....

Borsayı açık tutarsa,, sabah
    Açılışta vadeliler%-5 çarpıp,
    Devre kesecek, diye biliyorum..

Sonra sittin saat açmayacak..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Eur usd ve gbp usd pariteleri de aşağı gapli açtı

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by karahan412 Yazıyı Oku
    Demokrasi yi kaldıralım.... onların oyları 2 3 sayılsın yada... insanlara hakaret etmeyi maharet sanıyorlar bir kesim okumuş diğer kesim cahil ölse yeridir...siyaset bu yüzden tıkandı ötekeleştirmeden yazık çok yazık
    Demokrasi zaten yok ki, hiç olmadı...
    George Orwell' ın çok sevdiğim bir romanı olan "1984" de... "Cehalet güçtür" der...

Tüm iktidarlar için böyledir..Halk ne kadar "cahil" bırakılırsa o kadar büyük bir güce sahip olursunuz..
    Düşünmeyen, sorgulamayan, okumayan bir kitle sizin en büyük gücünüzdür, iktidarda istediğiniz kadar kalıp istediğinizi yapabilirsiniz...
    Bizim en büyük eksiğimiz insanlarımızı gereken eğitim ve kültür seviyesine kavuşturamamış olmamız, ne yazık ki...

https://twitter.com/sadevatandasyt/s...93663063306240
    Bunun gibi çok örnek var ne yazık ki...

Ve açıkcası ülkem adına üzülüyorum...Kimi desteklediği çok önemli değil, aynı şekilde olup farklı fraksiyonları destekleyenlerde de körü körüne bağlılık var ne yazık ki..

Not: Burada "cahil" kelimesi kimseyi kötülemek ve küçük görmek adına kullanılmamıştır...Ve alıntı yaptığınız mesajdaki söylem benim açımdan da kabul edilebilir değil..
    Son düzenleme : Karatay; 22-03-2021 saat: 00:40.

5. Murat sağman ilk defa yabancınin bu kadar kızgın olduğunu gördüm diyor

Piyasa güvene bağlıdır. Güven yoksa %100faiz verseniz yine gelmezler.
    Zaten ülkenin yarısının güven sorunu vardı.
    Seçime kadar bu kriz artarak devam eder.
    Bu sistem çok sorunlu siyasi açıdan.
    Ziktiri poktan radikal bir partinin bile %1 oyu var diye ona yanaşıyorlar onun her dediği yapılıyor.
    Makul olanın sözü geçmiyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Anında fx hesabı açıp şu anda yapabilirsiniz. Sabahı beklemeye gerek yok.

8.  Alıntı Originally Posted by tesus Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sakin olun , bende hissedeyım sakın panik satış vermeyin.En geç öğleden sonra düzelir.Siz panik yaparsanız spekler nasıl olsa geliyor diye aşağı çekerler.Dünyada sorun yoksa hiç bir şey olmaz ,lokal der geçerler.önemli olan DOW vadeli.
    Hocam burası borsada biraz fazla mesai harcamış ve bi kulağının arkası kalmışların başlığı...
    O yüzden burası;
    - Malınıza sahip çıkın,
    - Silkelenmeyin,
    - Kaptırmayın,
    -Panik yapmayın sloganları için en son başlık...

Sayfa 184/1001 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •