Sayın MAHULLİ cümlelerinizden şunu anladım; Murat Bey istinata gittiğini kanıtla ben senin Müjdat USLU tarafından yönlendirilmediğine kanaat getiriyim mi.. demek istiyorsunuz.. Eğer sizi ve Kıymetli Yatırımcıları tatmin edecekse Ben Murat DOĞAN bir garip yolcu ! Hak adalet arayan bir kardeşiniz.. Kimisine göre hayin.. Kimisine göre çıkarcı... Kimisine göre devletin Ajanı... Yakında Rus Ajanı Yada Halk Bankası Operasyonunda üst düzey yönetici diyen bile olacak yada oldu... Kardeşlerim Ben Bir memur adamım Kimisi Forumdan tanır, kimisi Watsapp Gruptan Tanır.. Kimiside Özelimden tanır... Ben Murat DOĞAN olarak tarafımca İSTİNAT davasına delilleri ile birlikte Bölge İdare Mahkemesine Gönderilmek Üzere Başvurum oldu. Taktir Adaletindir Takdir Yüce Devletimizindir. Ben Genpower Jeneratörün Gen Yatırım Holdingin Ödenmiş 11.000.000 TL sermayesini el koyup yatırımcılarını mağdur ettiğini gördüm Bu mağduriyeti elimden geldiğince hak aradım... inandım ve itiraz ettim mahkemeleri takip etmeye çalıştım. Bunun neticesinde 2016/306 nolu davada yanlış gördüğüm durumları İlgili Mahkemeye Başvurdum..
Saygılarımla Murat DOĞAN
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri