Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 185/470 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Genyh resmi internet sitesinde polisaç halen Genyh ın görünüyor. Sitede telefon ve adres farklı. Ticaret sicilde farklı. Kap açıklamalarında farklı. Kaşe de farklı. Bir Allah kulu çıkıp buna sen ne yapıyorsun diyemiyor? Sen ben o değil o Allah kulu. Spk, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Vergi dairesi. Tüm bu adreslere mektup gönderseniz, arkadaş nasıl biliyor biliyor, işine gelen mektubu alıyor, işine gelmeyeni almıyor. Zarfın dışından içini görme yeteneği bile var adamın. Şimdiye kadar tüm tebligatları yapabilen mahkeme, iflas gerekçeli kararını Müjdat beye iletemeyecek. Bakın da görün.

ünal Guest
    (Şirketin internet sitesi.)
    Şirketin Bağlı Ortaklıkları ve İştirakleri şöyledir ;
    1- GENPOWER JENERATÖR SAN.VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık %92,1 )
    2- GEN GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. ( Bağlı Ortaklık %100 )
    3- POLİSAÇ METAL MAKİNE NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş ( Bağlı Ortaklık % 100 )
    4- İZPOL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık % 100 )
    5- PIRIL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık % 100 )
    6- LATEK HOLDİNG A.Ş. ( İştirak %12 )

ünal Guest
    Bunca üç kağıt, bunların hukuki sorumlulukları. Dünyevi ve ahiret sorumlulukları. İnsan bunlara evlatlarını ortak eder mi? Etti valla. Bana bakın yatırımcı beyler bayanlar; Evladını düşünmeyen seni beni mi düşünecek? Akıllı olun. Müjdat beyden kendi iradesi ile size fayda gelmez. Zorunlu olarak belki..

Sayın MAHULLİ cümlelerinizden şunu anladım; Murat Bey istinata gittiğini kanıtla ben senin Müjdat USLU tarafından yönlendirilmediğine kanaat getiriyim mi.. demek istiyorsunuz.. Eğer sizi ve Kıymetli Yatırımcıları tatmin edecekse Ben Murat DOĞAN bir garip yolcu ! Hak adalet arayan bir kardeşiniz.. Kimisine göre hayin.. Kimisine göre çıkarcı... Kimisine göre devletin Ajanı... Yakında Rus Ajanı Yada Halk Bankası Operasyonunda üst düzey yönetici diyen bile olacak yada oldu... Kardeşlerim Ben Bir memur adamım Kimisi Forumdan tanır, kimisi Watsapp Gruptan Tanır.. Kimiside Özelimden tanır... Ben Murat DOĞAN olarak tarafımca İSTİNAT davasına delilleri ile birlikte Bölge İdare Mahkemesine Gönderilmek Üzere Başvurum oldu. Taktir Adaletindir Takdir Yüce Devletimizindir. Ben Genpower Jeneratörün Gen Yatırım Holdingin Ödenmiş 11.000.000 TL sermayesini el koyup yatırımcılarını mağdur ettiğini gördüm Bu mağduriyeti elimden geldiğince hak aradım... inandım ve itiraz ettim mahkemeleri takip etmeye çalıştım. Bunun neticesinde 2016/306 nolu davada yanlış gördüğüm durumları İlgili Mahkemeye Başvurdum..
    Saygılarımla Murat DOĞAN
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5. Doğru yerden yakalamışsın. 11milyonu kastediyorum...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

istinat başvuru harcı yeni.jpg iSTİNAT KANUN YOLUNA BAŞVURMA HARCI ..

SAYIN YATIRIMCILAR BUNLAR BENİM SİZLERE GÖNDERDİĞİM SON YAZILARDIR.. BEN ARTIK GENYH TAHTASINDA YAZMAK İSTEMİYORUM UZAKTAN TAKİP EDECEĞİM... ELİMİZDEN GELEN BU HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN... ANKARAYA YOLU DÜŞEN OLURSA BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VAR... HER ZAMAN BEKLERİM TELEFONUM ADRESİM KİMLİK BİLGİLERİM FORUMDA VARDIR...ALLAHA ASMARLADIK...

MURAT DOĞAN

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sayın MAHULLİ cümlelerinizden şunu anladım; Murat Bey istinata gittiğini kanıtla ben senin Müjdat USLU tarafından yönlendirilmediğine kanaat getiriyim mi.. demek istiyorsunuz.. Eğer sizi ve Kıymetli Yatırımcıları tatmin edecekse Ben Murat DOĞAN bir garip yolcu ! Hak adalet arayan bir kardeşiniz.. Kimisine göre hayin.. Kimisine göre çıkarcı... Kimisine göre devletin Ajanı... Yakında Rus Ajanı Yada Halk Bankası Operasyonunda üst düzey yönetici diyen bile olacak yada oldu... Kardeşlerim Ben Bir memur adamım Kimisi Forumdan tanır, kimisi Watsapp Gruptan Tanır.. Kimiside Özelimden tanır... Ben Murat DOĞAN olarak tarafımca İSTİNAT davasına delilleri ile birlikte Bölge İdare Mahkemesine Gönderilmek Üzere Başvurum oldu. Taktir Adaletindir Takdir Yüce Devletimizindir. Ben Genpower Jeneratörün Gen Yatırım Holdingin Ödenmiş 11.000.000 TL sermayesini el koyup yatırımcılarını mağdur ettiğini gördüm Bu mağduriyeti elimden geldiğince hak aradım... inandım ve itiraz ettim mahkemeleri takip etmeye çalıştım. Bunun neticesinde 2016/306 nolu davada yanlış gördüğüm durumları İlgili Mahkemeye Başvurdum..
    Saygılarımla Murat DOĞAN
    Sn.Murat Doğan,benim yazdıklarımdan öyle bir anlam çıkmaması lazım,tahtası kapalı olan hissede,o onun adamı bu şunun adamı diye bir düşüncem olmaz,olmadı da ,bizim(kendi adıma) bu tahtadaki yazılarımız,bilgi alabilmek ve aklımızın kestirdiği kadar yorum yapmaktır.Neticede siz müjdat uslu ile görüşebilirsiniz veya görüşmezsiniz ,bu sizin onun adamı veya bir başkasının adamı sonucunu çıkarmaz.Neticede dediğim gibi,tahtası kapalı hisse ,en önemli varlığı,şu an itibari ile pasif iflas durumunda,kimin adamı olursa olsun bizim için önemli değil ki,haaa keşke burada yazan birisi müjdatın adamı olsa da bilgi edinebilsek.Ayrıca müjdat uslu zaten düşmüş kendi derdine ...kapalı hisseleri yatırımcıları zerrece umursadığı yoktur bile.......Daha yazmayacaksınız diyorsunuz,olabilir,ben kendi adıma ,buraya üye olduktan sonra sizin verdiğiniz resmi belge ve bilgiler için teşekkür ederim.Selamlar,afiyetler...ytd

Sayfa 185/470 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •