Evetci arkadaşlardan parti devletine dönüşmemiz hakkında bir açıklama gelmedi. Almanya'daki Nazi hakimiyeti tamda bizimkine benzer şartlarda oluşmuştur. Bir kişi hem yargıyı sekillendirecek hem devletin başı olacak hemde %50 oy alan partinin başında olacak kendisini destekleyen kitleleri dilediği gibi yönlendirebilme kabiliyetini de eklerseniz tüm dünyaya savaş açabilecek. bunun goturdukleri bu ülkenin %100 ünden olacak... yani bir düşünün bu partinin mitinglerinde bir il milli eğitim Müdürü, okul mudurleri vs organizasyon, ön alma yapabiliyor. Tüm silahlı güçler zaten hazır kıta, yargı deseniz o da iktidar aleyhinde girişimde bulunamaz / bulunmuyor. Medya korku içinde iktidar aleyhinde yazı yazan kim olursa olsun hemen hedef tahtasına konuyor küçük cılız tepkilere dahi tahammül yok. şu anda Akpartiye tepki göstermek vatan hainligi, devlet düşmanı olmakla eşdeğer tutuluyor.
Saçmalamış Özal Azerileri kurtaracakmışta Demirel engel olup Azerilerin katline seyirci kalmış...suriyeyi de kurtaracaklardı ama Putin amcaları engel oldu...
son çırpınış bunlar 15 temmuzda bir darbecik, darbeye karşı çıkanlar vatan-millet için değilde rte için sokaklara döküldü algısı yaratarak rejimi değiştirme, yargılanmaktan kurtulma kaygısı bu yaşananlar...
Okuyup kaçmayın yahu...İşiniz zor biliyorum..Hırsızı, hırsızlığı savunmak, zengini ve zengin çocuklarını savunmak zor biliyoruz..içinde birazcık vicdan, birazcık zeka olan insan zaten savunamaz bunları...
Bu anayasa teklifini hazırlayan kişilerden biri şu an aym üyesi.
Evet çıktıktan iki ay sonra cumhurbaşkanı parti üyesi olacak 2019 'a kadar Erdoğan'ın bekleyeceğini hiç sanmıyorum. Uyum maddeleri diye birşey var. Bakalım şapkadan daha neler çıkaracaklar. Bir ildeki tüm devlet memuru, yöneticisi, hakimi ,savcısı, polisi ,öğretmeni parti İl başkanının emrine fiilen girmiş olacak zaten öğretmenlikten şube Müdürlüğüne terfi eden parti teskilatindakilerin yakınlarını görmeye alismistik, fakat şimdi bunun daha üst versiyonlarını göreceğiz
Bahçeli: Türkiye için evet diyoruz! Bizi hafife alanlar karşılığını alacak...
Referandum bahanesiyle kutuplaşmayı isteyenler bir kez daha havasını alacaklar. Ama biz parti için EVET diyoruz.
EVET diyecek mahkemelerimizin tarafsızlığını sağlayacağız
EVET diyecek gençlerimizin önünü açacağız
EVET diyecek seçimleri 5 yılda bir ve aynı günde yapacağız
EVET diyecek gazi meclisin yasama yetkisini öne alacağız denetim fonksiyonlarını güçlendireceğiz.
EVET diyecek siyaseti toplum sözleşmesinin sınırlarına çekeceğiz.
EVET diyecek, yasama, yürütme, yargı karmaşa ve kafa karışıklığını sonlandıracağız
EVET diyecek Cumhurbaşkanına cezai sorumluluk getireceğiz.
Bayrağının iffetine, vatanın iffetine EVET diyeceğiz.
Sizlerden beklentim referandum sürecinde kapı kapı gezip şahıs ve partiye değil Türkiye'ye EVET dediğimizi söyleyiniz.
Yer İmleri