Sayfa 188/1005 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ISGYS 2008'den bu yana dolar grafiğine bakıyorum, bir ara artmış ama kabaca 30-40 milyon değerinde kalmış.

Muhtemelen bir şeyler yanlış gitmiş.

Şirketin büyüklüğü kendi çalışanının ve danışmanların vs karnını anca doyurur.

Ufak şirketler için ayrı, büyük şirketler için ayrı düzenlemeler gerekebilir. Belki küçük şirketlere sadece fonlar veya milyar dolarlık girişim şirketleri yolu ile ortak olunmasına izin verilmeli.
    Finansalları son 2 çeyrek harici geriye doğru berbat. Yıllarca zarar etmiş ya da sıfıra yakın kapatmış. Ama son 2 çeyrekte çok iyi bilanço gelmiş..Özel bir şey var sanırım. Ama detaylı bakmadım akışa .
    Takası anormal toplu. İşyatırımda mal...Yani götürmek istese önünde kimse duramaz..
    Ama istemiyor şu an...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Finansalları son 2 çeyrek harici geriye doğru berbat. Yıllarca zarar etmiş ya da sıfıra yakın kapatmış. Ama son 2 çeyrekte çok iyi bilanço gelmiş..Özel bir şey var sanırım. Ama detaylı bakmadım akışa .
    Takası anormal toplu. İşyatırımda mal...Yani götürmek istese önünde kimse duramaz..
    Ama istemiyor şu an...
    Çelebi satışında kar elde etmişti diye hatırlıyorum, bir de spor markası vardı ilerisinin Nike, Adidas'ı olmasa da bir Kappa olabilir diye düşünmüştüm sonra ne oldu bakmadım. Yanlış hissede bekleyince çok fırsat da kaçmış oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Üst akıl Türkiye evrensel prensipleri benimsemedikçe önünü açmaz diye düşünüyorum.

İşimiz Allah'a kaldı ama deprem, sel, orman yangını, kuraklık vs de bitmek bilmiyor.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dayı geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Altın ve gümüş Rallisi’ni 3/4 ay önce yazmıştım

Kimse aldırış etmiyordu

O dönemler 10 tl den altıns dolduruyorum diyordum hatırladın mı

Şaşırma yani Altln Gümüş İHA edecek
    Eyvallah teşekkürler....
    Gümüş ons nasıl bir seyir bekliyorsun...?

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyiyiz.Sıcaklardan dert yanacaktım ama İstanbul'da sıcak deyince vazgeçtim.
    hahhhaha, iyiymiş bu, adanadaki sıcaklık ne ki ?

ordaki nem oranı düşük, istanbul nem var, adana 40 derece burda 25 dereceye eşdeğer
    bura istanbul

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    hahhhaha, iyiymiş bu, adanadaki sıcaklık ne ki ?

ordaki nem oranı düşük, istanbul nem var, adana 40 derece burda 25 dereceye eşdeğer
    bura istanbul

En soğuk ayımız ortalama 15 dereceymiş

CUMARTESİ 43 DERECE

https://www.mgm.gov.tr/?il=Adana

NOT:Yalnız cuma ve cumartesi gecesi yanlış görmediysem İstanbul daha sıcak .

NOT:Adana da nemlidir.

özellikle mısırlar ve diğer tarım ürünleri sulandıkca kızgın toprağa değen su cosss diye buharlaşıyor.

Adana nem oranı yüzde 81
    İstanbul yüzde 70

Çok haklısın dostum.yalnız yıl genelinde İstanbul daha nemli.
    Hissedilen sıcaklık fazla olabiliyor. İstanbulun nemi çok olduğu için soğuklarda çok hissediliyor.Sıcağıda keza aynı şekilde.

Adana'lı yaylalarına çıkıyor haftasonu herkes şehir boşaltıyor.
    Son düzenleme : pisyedili01; 14-07-2023 saat: 01:15.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Sohbet odasında söylendi
    Internette şu şekilde yazı var.

>>>>>>>>>>>>
    https://www.veryansintv.com/biden-er...sozu-mu-verdi/
    13 Temmuz 2023, 20:05 yayınlandı

Biden, Erdoğan’a ‘IMF’ten kredi’ sözü mü verdi?

ABD'li gazeteci Seymour Hersh, kişisel blogunda ABD Başkanı Joe Biden'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsveç'in NATO üyeliğini onaylaması karşılığında IMF'ten 11-13 milyar dolarlık kredi sözü verdiğini öne sürdü..

Sayfa 188/1005 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •