Sayfa 189/712 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Büyük patron versin galip ağa'ya bizim tahtayı, bir haftada 10 lira görürüz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nasıl bir manyaktır bu herif, girdiği kağıt uçuyor ve çakılıyor, sonra yine uçuyor ve çakılıyor, yani özet olarak böyle gidiyor. Sonra brüt mürüt oluyor ama durmuyor oralarda çat çat tokatlıyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    Galip uçurmuyor kardeşim adam işi bikiyor, önce tahtaya bol bol açıkcı çakal çekiyor iştahlarını kabartıyor sonra hiç beklemedikleri anda onların tepesine biniyor tahtayı yükseltiyor açıkcıların hepsi kapanmak için tahtaya saldırıyor [emoji846]yani olay kısaca bu ama helal olsun taktir ediyorum adamı en azından açıkcı öpüyor adam küçük yatırımcılarda bundan sebepleniyor [emoji3]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Galip uçurmuyor kardeşim adam işi bikiyor, önce tahtaya bol bol açıkcı çakal çekiyor iştahlarını kabartıyor sonra hiç beklemedikleri anda onların tepesine biniyor tahtayı yükseltiyor açıkcıların hepsi kapanmak için tahtaya saldırıyor [emoji846]yani olay kısaca bu ama helal olsun taktir ediyorum adamı en azından açıkcı öpüyor adam küçük yatırımcılarda bundan sebepleniyor [emoji3]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    doğrudur üstad

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    doğrudur üstad

Kendisini tanımam sevmem de ama derlerya hani dinsizin hakkından imansız gelir diye şu piyasada iki tane daha galip olsa bir tane açıkcı çakal kalmazdı bu kesin hepsinin sermayelerini alırdı ellerinden [emoji846]

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Kendisini tanımam sevmem de ama derlerya hani dinsizin hakkından imansız gelir diye şu piyasada iki tane daha galip olsa bir tane açıkcı çakal kalmazdı bu kesin hepsinin sermayelerini alırdı ellerinden [emoji846]

bu dediğin de doğru. açık işi çakal işi. eğer ödünç malı satıyorsan anlık derinlik bilgisinde bunun net bir şekilde belirtilmesi gerekiyor, yani benim yatırımcı olarak o satışın ödünç mal ile yapıldığını anlık görmek hakkım. Böyle çok daha adil olur. Eğer o açığa satan maçasına güveniyor ise buna itiraz etmemeli. Aynı şekilde açığını kapatmaya çalışan birisi de alım tarafındaysa bunun da tahtada net olarak görülmesi gerekiyor. Teknik olarak olmayacak bir şey değil yani. Herşey net olsun!

5.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    bu dediğin de doğru. açık işi çakal işi. eğer ödünç malı satıyorsan anlık derinlik bilgisinde bunun net bir şekilde belirtilmesi gerekiyor, yani benim yatırımcı olarak o satışın ödünç mal ile yapıldığını anlık görmek hakkım. Böyle çok daha adil olur. Eğer o açığa satan maçasına güveniyor ise buna itiraz etmemeli. Aynı şekilde açığını kapatmaya çalışan birisi de alım tarafındaysa bunun da tahtada net olarak görülmesi gerekiyor. Teknik olarak olmayacak bir şey değil yani. Herşey net olsun!

Bunun karşılığında isterse açık posizyonunu istediği süre kadar kapamasın. Tabi doğacak finansal maliyete katlanmak şartıyla. Bizim gibi verimli olmayan borsalarda bu açık meselesi çok suistimal ediliyor ve borsanın gelişmesini engelliyor. Yatırımcı (ky) için güven çok önemli.

6. MAKTK - Makina Takım

Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Bu dediğine tamamen katılıyorum çok haklısın,madem açık satış yasal o halde şeffaf yap bütün yatırımcılar görsün ki ona göre kendi savunmasını yada kararını versin,sen spk olarak bizim gözümüzü bağlayıp çakalların önüne atma,hiç değilse ne yapacaksak bilerek görerek yapalım ya kalırız ya kaçarız o tercih bizim olsun,bu şekliyle tamamen çakallarla dans ediyoruz,arada galip gibi birisi çıkıp öperse öpüyor bunları,hee tabi birde halip öperken otobüse ilk duraktan değilde son durağa yaklaştığımda atlayan küçük yatırımcıların canıda yanıyor ama ona yapacak bişey yok,hiç bir hızını almış taşıta atlamamak lazım sonuçta ani firen yaparsa kemersiz olduğun için camdan dışarı savrulur sonra küfür kıyamet beddua eder durursun,hiç dönüp kendine ben ne bk yedim diye sormazsın hep başkası suçlu olur [emoji846]

7. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bizim menkul bile sagolsun kendi hissesini alip satiyoe

Sayfa 189/712 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •