Sayfa 189/1000 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    6.43 görürse %10 satacağım. 6.46 direnci kırarsa %30 alacağım. Dün 6.45'ten satmadım kırar mı diye, kırmadı düştü. Buraları görmezse beklemeye devam %50 dolardayım şu anda. OVP öncesi veya sonrası düşerse alıcıyım.
    En büyük mallığı 6.50'den sattıktan sonra 6.10'dan yerine koymayarak yaptım. Bir kez daha liraya güvenme gafletinde bulundum. 5.70 olacak 5.50 olacak söylemlerine kandım. Değişen bir şey olmadığını gördükten sonra 6.30'dan koyabildim yerine. Belki bir gün yine 5.70'e 5.50'ye inecek kimbilir ama şu anda ümitler tekrar törpülenmiş durumda. İnse inse 6'ya iner daha da inmez algısı oluştu bende. Rahip, yaptırımlar, Halkbank, hepsi iyi sonuçlansa bile 5.50 altını mümkünatı yok görmez kanısındayım. Kaldı ki bu kadar iyimserlik de çok fazla bir iyimserlik zaten. Sonuç olarak ben ağırlıklı olarak alıcıyım. Yatırım tavsiyesi değildir.

FED 2002 de başladığı para basma işini bırakıp birde sıkılaştırma ve faiz artırım sürecine girdikten sonra bizde de şapka düştü kel göründü........Sarayda yaşayanlar partinin dibine vuruyor...Marketci ve ithalatcı üretici vatandaşa sağlam geçiriyor....
    Ülkenin en az 100 kağıt sıcak paraya ihtiyacı var ....Bu para için 5N+1K sorusuna cevap bulursam dolarlarımı satarım.......

3. Türk vatandaşlığına geçiş ucuzladı:
    - Türkiye'de tutulması gereken mevduat miktarı 3 milyon dolardan 500 bin dolara düştü
    - Asgari taşınmaz bedeli 1 milyon dolardan 250 bin dolara çekildi
    - 100 kişiye istihdam sağlama ifadesi 50 kişi olarak değişti

https://sptnkne.ws/j8Vw

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    En büyük mallığı 6.50'den sattıktan sonra 6.10'dan yerine koymayarak yaptım. Bir kez daha liraya güvenme gafletinde bulundum. 5.70 olacak 5.50 olacak söylemlerine kandım. Değişen bir şey olmadığını gördükten sonra 6.30'dan koyabildim yerine. Belki bir gün yine 5.70'e 5.50'ye inecek kimbilir ama şu anda ümitler tekrar törpülenmiş durumda. İnse inse 6'ya iner daha da inmez algısı oluştu bende. Rahip, yaptırımlar, Halkbank, hepsi iyi sonuçlansa bile 5.50 altını mümkünatı yok görmez kanısındayım. Kaldı ki bu kadar iyimserlik de çok fazla bir iyimserlik zaten. Sonuç olarak ben ağırlıklı olarak alıcıyım. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Somut adımlar lazım, rahip bırakılınca kapanan işyerleri açılacak mı, Halkbank'a ceza değil de Abd 30 milyar dolar verse ekonomimiz düzelecek mi, biz o parayı da gömecek bir yer buluruz.

Faiz cephesindeki arkadaşlar da MB brüt rezervindeki sert düşüşe dikkat çekmişler...Teuz 100 kağıt son açıklanan 70 kağıt..fark 30 kağıt bu para nereye uçtu diyorlar!!!

walla haklılar aylık 10 kağıt yemişiz.........

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Faiz cephesindeki arkadaşlar da MB brüt rezervindeki sert düşüşe dikkat çekmişler...Teuz 100 kağıt son açıklanan 70 kağıt..fark 30 kağıt bu para nereye uçtu diyorlar!!!

walla haklılar aylık 10 kağıt yemişiz.........
    Ben de okudum var mı resmi bir kaynak?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    önümüzde bir OVP
    birde Fed toplantısı var.
    İkiside doları tetikliycek.
    Olumlu mu olumsuz mu görecez.
    Yalnız şu bir gerçek OVP artçı deprem , fed ise kuvvetli olacak.
    şuana kadar olumlu etkileyen ne oldu ki

piyasa açıklanan hiçbirşeyi beğenmediği gibi ovp'da beğenmeyecek

Sayfa 189/1000 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •