Sayfa 189/618 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4938 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Ocak ayı trafik verileri kötü gelecek muhtemelen, onun için baskılıyor olabilirler
    .
    Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.

2.  Alıntı Originally Posted by ECHENEIS Yazıyı Oku
    Bugün çok önemli.... 29 üstüne atmazsa ben kaçar

Palanın seni bırakmaya niyeti yok gibi

3. Twitter'da teknikçileri takip ediyorumda, hepsi bisiler çizmiş.. Tepede sol omuz, baş, sağ omuz... ordan 26' ya gider yazanlar var... yok üçgen arası sıkışma bitmiş ordan 26 ya gider yazanlar var...

29 altı hep kuvvetli alım geldiği için, benim için 29 altı kapanış yapacak olursa yollamaya karar verdim... 2. seans sonu bakalım...

4. Saatlik periyot dip çalışmasına başlamış gibi ..

5.  Alıntı Originally Posted by ECHENEIS Yazıyı Oku
    Twitter'da teknikçileri takip ediyorumda, hepsi bisiler çizmiş.. Tepede sol omuz, baş, sağ omuz... ordan 26' ya gider yazanlar var... yok üçgen arası sıkışma bitmiş ordan 26 ya gider yazanlar var...

29 altı hep kuvvetli alım geldiği için, benim için 29 altı kapanış yapacak olursa yollamaya karar verdim... 2. seans sonu bakalım...

Bu kadar stres size fazla zaten yollayın gitsin...

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Pgsus

İş yok güç yok, kira & masraf çok... ben stres olmayım da kim olsun emmioğlu...

Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Bu kadar stres size fazla zaten yollayın gitsin...

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 189/618 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •