Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
2/3 sene içinde beş doları gösterecekler. Dur kalkı yok bu işin. Dünya değişiyor..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2003 yılının kokuları gelmeye başladı bana da hafiften..
TL bazlı kesin olarak düşmeyiz de..Bu sefer dolar bazlı da üzerine bir ralli olabilir mi diye düşünmeye başladım bu rusya işinden sonra..
Batı rusya işinden sonra TR yi yanımıza çekmeliyiz diyip biraz taviz verirse ..Ki bence verecekler..HALKB ile bunun sinyalleri verildi..
İsrael ile ilişkiler falan..
TR şu an avrupa için çok çok önemli bir duruma geldi..
S400 ler zaten hikaye oldu..Hele hele bu saatten sonra bitti o iş..
F35 e yeniden alınabiliriz bu süreçte..
2018 den beri aynı çukurda debelenip duruyoruz..Ki zaten doları da borsaya iliştirdiler..
Dolar çıktı diye borsa düşecek korkusu da kalmadı..
O yüzden yazıyoruz..TL bazlı düşüş günlük daldır çıkarlar haricinde çok çok çok zor diye..
Burada artık dolar bazlı ralli olur mu olmaz mı nasıl olur onu tartışmak lazım..
Ona da sıra gelir de hak hukuk bacağı lazım onun için. Nasıl yaparlar bilmem de.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
235.150.. short pala sabah tahsilata bekleriz..
Yer İmleri