Sayfa 19/469 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 145 - 152 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. yarın öğleden sonra mahkeme sonucu burayı hareketlendirir gibime geliyor ortaklar bakalım sn. murat doğan ın dediği gibi tekrar erteleme mi çıkacak yoksa mahkeme bir karar verecek mi ? hakkımızda en iyisi olması dileğiyle..
    yatırım tavsiyesi değildir..

2. Merhabalar herkese uzun zamandır girmemiştim foruma yeniden kayıt istedi. Son durumu takip etmeye çalışıyorum eskilerden pek kimse kalmamış galiba.

3. merhaba sn. achiles1976 , evet neredeyse bir elin parmağı kadar kaldık

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    yarın öğleden sonra mahkeme sonucu burayı hareketlendirir gibime geliyor ortaklar bakalım sn. murat doğan ın dediği gibi tekrar erteleme mi çıkacak yoksa mahkeme bir karar verecek mi ? hakkımızda en iyisi olması dileğiyle..
    Arkadaşlar duruşma bitti. Mahkeme ertelendi... Karar Yok Son anda kayyum raporu geldi inceledim. Özetle mahkeme başkanı önceki raporlar çelişkili olduğundan yeni kayyum yeni iflas erteleme uzmanı seçilmesine karar verdi.
    YTD.. Her şey gönlünüzce olsun !
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 05-04-2017 saat: 14:46. Sebep: düzeltme imla

DİPNOT: 10/05/2017 tarihinde saat 11:40 da yapılacak olan duruşmada öncelikle kayyum ve iflas erteleme uzmanı ( Bilir Kişi ) ek süre talebinde bulunacaktır sayın hissedarlar. İlerleyen dönemlerde İflas erteleme uzmanı mizanları ve spk raporunu yeniden değerlendireceğinden Mizan ve muhasebe kayıtlarındaki hatalar düzeltildiğinde geçmiş yıllardaki karı devam edebilir. Mahkeme başkanıda iflas ertelemeyi ret edebilir bilirkişinin değerlendirmesine ilişkin Bu gelişme Genpower jeneratör açısından negatif bir gelişme olur. Çünkü ya borçları ödeyecek yada teminat verecek anlamı taşıyor. Ancak müjdat geçmiş yıl karlarını bi hissedarlarına hisse olarak dağıtsaydı hem ödenmiş öz sermaye 120 milyon olacaktı hemde bu mahkemenin süreci değişecekti . Müjdat 6 aya kadar gen yatırım holdinge protesto çekebilir borcunu öde ödemessen şirketi alırım diye bilir. o zaman bilançolar yeniden değerlenir. Gen Gayri menkulun üzerindeki arsalarda 27 + 5 : 32 milyon rehin var oda elden gideceğinden hisse içi boşaltılmış olacaktır. Burada en önemli kısım şudur GEN pOWER jENERATÖRÜN ÖDENMİŞ SERMAYESİNİN 11 MİLYONU GEN YATIRIM TARAFINDAN ÖDENMİŞ OLMASIDIR. TAHTASI KAPANSA BİLE KOOPARATİF GİBİ YADA JENERATÖR SATILSA DAHİ HİSSE ORANI ÜZERİNDEN BORCU YADA / ALACAKLI KONUMDADIR. YTD Yardımcı olabildiysem Ne mutlu bana Son Kararlarınız Sizleri Hep Mutlu Etsin Buradaki düşünceler Kendi Kurgumdur Yatırım Niteliğinde Değildir.

6. sn murat doğan çok teşekkur ederim...bu bilgilendirmeleriniz çok kıymetli

Arkadaşlar Benim Bilgilerim tek başına işe yaramıyor . İnanın bu iş çok karışık Kayyumlar , Bilirkişiler bile TTK göre düzenlenmiş defterlerin içinde çıkamıyorlar... Yasalar düzenlenmiş Hakimlere yardımcı olmak için görüyorum ki yasalarda çıkarılırken TTK uyumlu olmuyor onlarda karar vermekte zorlanıyorlar. Yaslar boşluklarla dolu insanlar yasaların boşluklarını nefes alamayacak duruma geldiklerinde daha iyi fark ediyorlar. Ben bu şirketin hissedarı olduğumda önceleri hayallerim vardı umutlarım vardı. Hayallerimde yok oldu umutlarımda Davaya müdahil bile oldum kafam dahada karıştı. Kaldı ki siz yatırımcılar bilinçsiz şekilde hisse alıp satmakta bende sizin gibi alıp satıyordum. Şimdik anladım ki ne kadar büyük hatalar yapmışım eski yatırımcılara sözüm yok yeni alacaklar dikkatli olun... Hayalleriniz bulut olmasın gelişmeleri zaman zaman paylaşacağım karşımızda su yok adamlar ateş tuttuğunu yakıyor. Alacak kaydındaki takibi yapılmamış alacaklar çok önemli mahkeme o alacak kaydındaki kurumların yada şahısların ilgili borçları ödeyeceğine kanaat getirise iflas ertelemeyi kabul edip süreci yönete bilir. Ancak o Alacak kayıtları Müjdatın oyunuysa herşey yeni başlıyor... d)) ytd

8. Mahkeme simdi hangi tarihe ertelendi.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 19/469 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •