Plana yapılan itirazdan bahsediyorum...İçişleri Bakanlığına imar planlarıyla ilgili itiraz yapılamaz, tek bir itiraz yeri var İdare Mahkemesi akabinde Danıştay...Ha, komisyon üyeleriyle ilgili ne bileyim rüşvet vs. gibi ayrı bir şikayet varsa da onu bilmiyorum... Böyle bir şey yoksa eğer ancak şöyle olur, İçişleri'nin yaptığı bu baskıyla B.Şehir'deki AKP'liler bu defa UİP'ye itiraz eder ve süreç sil baştan başlar...Zaten KOÇ'un buraya otel yapmak için bir acelesi olmadığını yazmıştım...Mevcut konjonktür oraya öyle para saçacak bir yatırım yapmalarını engelliyor...Olası bir AB krizinde İtalya ve UniCredit çok zor durumda kalacak, bunu biliyorlar...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Sanırım en iyisi yeni otel yapmadan mevcut oteli faaliyete sokmak.
sevgılı arkadaslar herkese merhaba otel işi biraz belırsızlıge baglanmıs uzuldum acıkcası ınsallah marmarıstekı kıracı kayış atmaz çunku cumhurıyet tarıhınde ılkkez almanyadakı turızm fuarında turkıye gıdılmemesı gereken ulkeler arasına gırdı ülkemiz acısından cok kotu bır durum marmarısdekı kiracı sözlesmeyı fes ederse antalyadakı belırsızlıkde devam ederse uzulerek belırtıyım kı maalt cok cıddı yara alır umarım bu soyledıklerım olmaz ( maresın musterılerı alman mısafırler olacak çok tehlıkelı bır durum var dıkkat derım)
Her gun yuzde 1-2 dusuruyorlar caktirmadan.. can sıkmaya başladı
Yer İmleri