Sayfa 19/274 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2188 madde; 145 - 152 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

2,07 gibi 200EMA var. geri alım için aslında çok iyi bir zaman

2. Bence bugün yada yarın en kötüyü görür... Haftaya toparlanmaya başlar diye düşünüyorum.
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. https://youtu.be/SwXfEQNidqY

Adam çok güzel açıklıyor ekgyo lütfen acin izleyin ekgyo yu çok güzel anlatıyor

4. 2011 yılında bir sakız 10 kuruş şimdi 2021 yılında bir sakız 50 kuruş yani 1'e 5 Fiat artmış Bu şirket yatırımcısına bugüne kadar ne kazandırdı Bunun hesabını yapan var mı Ben 5 sene neredeyse bu hisseyi portföyünde taşıyorum dolar bazında ve altın bazında 12 TL hisse fiyatı olması lazım Bu şirket Eğer bu fiyatlardan Geri alım yapmayacaksan hangi fiyattan Geri alım yapacak buradan soruyorum Bu bir yatırım tavsiyesi değildir lütfen
    genel kurula katılın

Bu bir yatirim tavsiyesi degildir

5. Ne dedikse o,,faiz gereksizdi artirim,demekki durum tam bir felaket ,,akp parti rejimi mutlak azınlık oy durumunda uljeyi zaten yonetememusti şimdi hiç artık kendi haline bırakmış ,,ekonomi bitti sağlık ve hayat tedbirleri oda yok ,,her akşam su kadarinuz covid oldu su kadarinuz vefat diten bir yönetim ,,kısıtlama tedbir yok ,,hafta içi esnaf için yaptınız bari cumartesi pazar kısıtlaması yap oda yok ,,asi yok belliki gelmeyecek ,,bunlar hala mutaite kefil olmaya çalışıyorlar ,,borsa geleceği satın alır ,,faizler en yükseklerde ilk hareketlenmesi gereken inşaat ,,alt yüzbinlerce iş imkanı başka sektörde yok !haziranda seçim ve babacan bi şekil ekonominin badina geçtiğinde ülkede insanlarda kurtulur ,,önümüzdeki kış akp parti rejimi yıkımı felaketi nadil olur düşünmek bile korku filmi gibi ,,temel analiz bu gerçekler bunlar siyaset bizi ilgilendirmiyor ,,birde geçen haftalar yazmıştım 2,4 lerdeyken galiba 1,85 ne zsman gelir alim için ulje durumuna göre almaya başlayacağız ,,yatırım tavsiye değildir ,,,,normalde çift haneleri yakalamsliydi ...bilanço tarihinin en kötü bilançosu nasıl başardılar hetkes soruyor ,,

6. bilanço kötü değil...elde ettikleri karı dağıtsalardı 3....3.5 bandında olurdu şu an...
    860 m kar ediyor 76 m dağıtıyor...
    sorun burada...
    en son tokiye 1.4 milyar ödeme yaptılar imar sonrası 600 dönüm civarında bir arazi için..
    arazi kanal istanbul güzergahında...
    eğer kanal istanbula kazma vurulursa sadece bu arazinin değeri ekgyo nun değerini geçer...
    yok kanal istanbul olmaz ise 1 milyara yakın zarar yazar buradan..

ekgyo nun 2020 yılında elde ettiği 15 milyar hasılatın 4.7 m si kasaya geldi ve 860 m kar etti...2 yıl içinde tapu devirleri yapıldıkça geri kalan 10 milyar da kasaya girecek...

önümüzdeki 2 yıl faizler yüksek olupta konut satışı dip olsa bile 2020 yılı hasılatı kasaya girmeye devam edeceğinden en az 2 yıl nakit akış problemi yaşamayacaktır..

fiyatı baskılıyorlar başka bişey değil bu.
    endexle bile korole olamıyor ne yazık ki..

yıllardır yatırımcılatını bıktırmış ancak bu firmanın değersiz olduğu anlamına gelmez..
    bir çok örneği var ...yıllardır gitmeyip sonra bir anda 10x 20x yapan...

inşallah hep birlikte kazanarız

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

7. 2.10 dan pozisyonu artırdım bakalım...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    2.10 dan pozisyonu artırdım bakalım...
    Hayırlı olsun

Sayfa 19/274 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •