Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın abka kardeşim. Burada olayı nasıl gördüğün nereden baktığın. Eğer adam sürekli ordaysa tüm ekip çalışıyorsa ekibe bir balık ziyafeti verip moral motivasyon sağlıyorsa taktir etmek gerekir. Şu şekilde gördüğüm akp İmamoğlu savaşı var. İmamoğlu bunları sakız gibi çiğniyor.
    3 TANE olaydan bahsediyorum.Halk sıkıntıda iken şahsi keyfini öne alacak kadar pervasız.Haydi balık dediğin gibi olsun..ya diğerleri..Hayır biz trentlere ( karakter,huy)göre konuşuruz..geçmişten gelen o 2 olay balıkçı olayınında keyfi olduğunu düşündürür.Bana göre EKREM en büyük balon..HAYIR 4 YILDIR ne yaptı..sürekli belediye dışında yaptığı görüşmelerle gündem de...MANSUR neden bunları yapmaz..TC.hangi BB kendi asli görevi dışında bu kadar başka işlerle uğraşır,uğraştı...

HDP,işci alımı,işten attığı binlerce kişi vs...girerim de forum forumluktan çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın abka kardeşim. Burada olayı nasıl gördüğün nereden baktığın. Eğer adam sürekli ordaysa tüm ekip çalışıyorsa ekibe bir balık ziyafeti verip moral motivasyon sağlıyorsa taktir etmek gerekir. Şu şekilde gördüğüm akp İmamoğlu savaşı var. İmamoğlu bunları sakız gibi çiğniyor.
    Güzel özetlemişsin. Olay tamamen nereden baktığınızla alakalı. Hükümete yakın iletişim organları gece gündüz İmamoğlu karalaması yapıyorlar. Onları takip eden bir kişi doğal olarak nefret eder.
    Karla mücadeleyi velev ki iyi yönetemedi, aynı eleştiriyi milyonlarca m2 ormanımız yanarken müthiş başarısız kalan hükümet için de söyleyebildi mi acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    3 TANE olaydan bahsediyorum.Halk sıkıntıda iken şahsi keyfini öne alacak kadar pervasız.Haydi balık dediğin gibi olsun..ya diğerleri..Hayır biz trentlere ( karakter,huy)göre konuşuruz..geçmişten gelen o 2 olay balıkçı olayınında keyfi olduğunu düşündürür.Bana göre EKREM en büyük balon..HAYIR 4 YILDIR ne yaptı..sürekli belediye dışında yaptığı görüşmelerle gündem de...MANSUR neden bunları yapmaz..TC.hangi BB kendi asli görevi dışında bu kadar başka işlerle uğraşır,uğraştı...
    Senin gördüğün yandaş medyanın gösterdiği ve senin görmek istediğin görüntü. İmamoğlunu rakip gören iktidarın ta kendisi. Bu kadar mağduriyet bu adamı başkan yapar. İmamoğlu da bunu çok iyi kullanıyor. Adamda hiç bir vasıf olmasa bile herşeyi hatalı olsa bile mağduriyet bütün bunları görmemizi engelliyor.

GARAN +0.25... THY +5..PGS +8..
    badem spor hep aynı takımda.. TKFENİ,KOZAL falan filan da var..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Orman yangınlarındaki ihmalleri,mb kararı ve aptalca sonuçlarını en fazla ben eleştridim..Ama EKREMCİLERİN onu tek bir sefer eleştirdiklerini görmedim.

Adam suratına tokat atsa, SURATINDA AKREP VARDI, ONU ÖLDÜRDÜ..çok yaşa EKREM diyecekler.

Akrep nerede.O vurmadan az önce kaçtı

geçtim siyaseti bence EKREMDE EKSİK OLAN, hassasiyet ve empati..

adam sonra diyor ki. kızım tatile gitmesemiydi(depremde binlerce çocuk evlerin altında son nefesini veriyorken)

tez konusu.

6. PÜİS/Ertaş: Ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir - bloomberght.com

Akaryakıtta bayilerin kâr payı yeniden gündeme gelirken Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğini belirtti.
    Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertaş, Nevşehir'de yaptığı açıklamada Kasım ve Aralık aylarında, Dövizde yaşanan dalgalanmalar ve kar paylarının düşük düzeyde kalması nedeniyle 800 bayinin kapandığını, olumsuzluğun sürmesi halinde bu ay sonuna kadar 1.500'e yakın istasyonun kapanabileceğini söyledi.

Ertaş, "Geçtiğimiz Kasım ve Aralık ayı içerisinde 800'e yakın istasyonumuz kapandı. PÜİS olarak tespitlerimiz bu. Durum böyle devam ettiği sürece, bu ay sonuna kadar da yaklaşık 1.500'e yakın istasyonumuzun kapanacağını bize gelen telefon trafiği ve müracaatlardan anlamış durumdayız" dedi.

https://www.bloomberght.com/ay-sonun...abilir-2297389

iç talebin ruhuna fatiha....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Senin gördüğün yandaş medyanın gösterdiği ve senin görmek istediğin görüntü. İmamoğlunu rakip gören iktidarın ta kendisi. Bu kadar mağduriyet bu adamı başkan yapar. İmamoğlu da bunu çok iyi kullanıyor. Adamda hiç bir vasıf olmasa bile herşeyi hatalı olsa bile mağduriyet bütün bunları görmemizi engelliyor.
    2 medyadı da takip ederim..öyle algı vs.değil.olaylar somut..3 olaydan bahsettim.bunların aslı var mı,yok mu?

ne algısı yahu..ortada somut bir vaka var.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Orman yangınlarındaki ihmalleri,mb kararı ve aptalca sonuçlarını en fazla ben eleştridim..Ama EKREMCİLERİN onu tek bir sefer eleştirdiklerini görmedim.

Adam suratına tokat atsa, SURATINDA AKREP VARDI, ONU ÖLDÜRDÜ..çok yaşa EKREM diyecekler.

Akrep nerede.O vurmadan az önce kaçtı
    Bence ekrem konusunda iktidar kanallarının dezenformasyonu altındasın. Sana ne desek fikrin değişmez.
    Ekrem şuan bence Akp nin CB adayını geçebilecek ve onlarla mücadele edebilecek yegane adam. Mansur başkan çok mülayim bir insan kalır bu yarışta. Miting yapıp halkı etkileyecek hitabeti de var mıdır emin değilim. CB koltuğuna ben çok yakıştırırım kendisini. Ama siyaset böyle birşey değil maalesef sadece iyi olmak yetmiyor.
    Ama Ekrem genç, enerjik ve akp ile mücadele edecek güç de biri. Bunu akp de , RTE de net olarak görüyor. Tüm dertleri bu olduğu için sabah akşam Ekrem ile uğraşırlar.
    CHP içindeki büyük bir kitle de koltukları elinden gider diye Ekrem'i istemezler öte yandan.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •