Sayfa 192/1023 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hala bazı küçük kafalar bu heriflerin Dövizin çıkışından rahatsız falan olduklarını , Dövizi aşağı çekmek gibi düşünceleri olduğunu sanıyor ya ne diyeyim bilemedim. Bu arada sayın powerpc, severim sizi, o beklenen güne daha var diyorsunuz ya üzülüyorum.
    kendinize en çok güvendiğiniz anlar ayaklarınızın yerden kesilmesine çok müsait hatta en müsait anlar olduğuna inanırım..

umutabi alkışlıyorum..bravo...

Yalaka basın da şu an haber başlığı şöyle olmalı, 4.02 `in üstüne doğru yapılan manipülasyon tutmadı, Dolar hızla 4.01 lere geri çekildi... Yürrü kim tutar seni Dolardan bize ne Dolar inerde çıkarda...

3. Hayat pahalılığı önemsizdir demiyorum ama işsizlik çok daha önemlidir
    "Mesela işsiz bir adamın enflasyonu kaçtır?"
    %10,23 değildir dimi?

Öncelik işsizliği azaltabilecek büyüme dir
    İktidar buna öncelik veriyor...
    Çünkü kendi geleceğini garanti altına almak istiyor...
    Dolar 4 olsa ne olur 3,98 olsa ne olur?
    veya 4,10?

Dolar 4 - 4,10 - 4,20 olsada işsizliği azdıracak bir yıkım bekliyormusunuz ekonomide?

Dolar-faiz ilişkisini gündemine getirebilirsiniz ancak onuda KGF/Nefes vs vs tedbirlerle telafi etmeye çalışıyorlar ki yeterki işsizlik oluşmasın/oy kaybı olmasın
    Tabi ki palyatif çözümlerdir
    Günü kurtarmaya yönelik...
    Benden sonrası tufan hesabı.....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar inmiş çıkmış boşverin bu işleri dendi..
    Benim buradan anladığım..

Yola devam edeceğiz doların kaç olduğu ile ilgilenmiyoruz..
    Piyasada dengemizi bulacağız.
    Yaptığımız işler o kadar iyi olacak ki yükselen dolar ( yükselse bile) fazla oralarda duramayacak yabancıların radarına girecez dolar kendiliğinden düşecez..

dolar la şunla bunla uğraşmak isteiyoruz artık..

baktılar iş kontrolden çıkıyor dolara ek önlemler gelir tabi...kambiyo rejimi çerçevesinde..

her türlü mokoko yane..
    aynı fikirdeyim söylem değişti ! doların yükselişini kafaya takmayın gibi anladım bende !! benzin yükselişi içinde bisiklet yolları yapılır mı acaba ?

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hayat pahalılığı önemsizdir demiyorum ama işsizlik çok daha önemlidir
    "Mesela işsiz bir adamın enflasyonu kaçtır?"
    %10,23 değildir di mi?

Öncelik işsizliği azaltabilecek büyüme dir
    İktidar buna öncelik veriyor...
    Çünkü kendi geleceğini garanti altına almak istiyor...
    Dolar 4 olsa ne olur 3,98 olsa ne olur?
    veya 4,10?

4 dede 4,10 dada 4,20 dede olda işsizliği azdıracak bir yıkım bekliyormusunuz ekonomide?

Dolar-faiz ilişkisini gündemine getrebilirsiniz ancak onuda KGF/Nefes vs vs tedbirlerle telafi etmeye çalışıyorlar ki yeterki işsizlik oluşmasın/oy kaybı olmasın

saygılar/başarılar
    Direk işsizlerin ceplerine para koysunlar daha kolay olur.

Bu arada BES de biriken yada biriktiği söylenene para miktarı 70 Milyar üstü imiş, ne güzel çıtır çıtır yenecek bir meblağ maksat ülkenin bekası var mı itiraz eden !...

7. Aldığı pozisyon adamı konuşturur

öttüğü için sabahın olduğuna inanan horozlar vardır.

en son 3,70 lerden usd almayan adam önce merkezden faiz müdahalesi gelecek der
    sonrada bakar müdahale yok, piyasa bunu yemez der..

döviz bankadadır, o işlere daha zamanı var der mesela

işte insanın aldığı pozisyon konuşturur adamı ..
    şimdi benim konuştuğum gibi

Bu arda bu ülkede bir zamanlar %30 enflasyon bazı bankalarda %5-6 keriz faizi vardı ve hatta sonra BANKERLİK diye bir müessese icat edip o %5-6 faizlerin üstüne BANKERLER %30-40 ekstra faiz verdiler. Tabi görünen köy kılavuz istemezdi , son kaçınılmazdı ve büyük bir BANKER faciası ile gerzeklerin tasarrufları ham edildi ve sorumlusu BANKERLER olarak lanse edildi. Doğru ya TC nin erk sahipleri bundan asla sorumlu tutulamazdı çünkü SERBEST piyasa vardı. YERSENİZ yemezseniz de kendiniz bilirsiniz.
    Ha aklıma gelmişken, yine aynı ülkede DEVLETİN denetim mekanizmalarının gözleri önünde, gazetelerde ilanları varken, İMAR bankası OLMAYAN devlet tahvillerini , bonoları millete sattı, yine bilenler bilmeyen GENÇLERE anlatsın bu işin sonunda ne olmuştu. Çok uzun ettim kısaca `olmaz olmaz `deme burası Türkiye benden söylemesi.

Sayfa 192/1023 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •