Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XLIII

yazamadım kusura bakmayın ama tekrar 3200 altına gelince dayanamadım çıtırlık long yaptım ..böyle böyle dünkü kazanamdığımızx paralrı bugün çıkartıyoruz..mc saatinden sonra acaba neapacak alıcak mı cok merak ediyorum...

2. Birileri bankalar önderliğinde yukarı sürüyor endeksi neden niçin biliyormuyuz YOK , düşerkende neden düşüyor diye sormayız ama onlar neden çıktığını ve neden düştüğünü biliyor olacak onu anlatıyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik yoktur diye yazıp sonra beni başarılı teknikçi yapman kendinle bu kadar çelişmen güzel duruyor.
    ne demişim Unutmamak gerek böyle sert yukarı hareketlerin , düşüşü de sert olur.bumu algı , bunu bu piyasada düşünmeyen gitsin senin yanında limon satsın.Bademlerin görmüyormusun dün neler yaptılar sen sadece şortçular içinmi yapıldı sanıyorsun açıkçılar dahil ameliyat ettiler.
    ben senin tekniğini yada teknik başarını ne zaman kötüledim, her zaman sindoma teknikte başarılı demişimdir. Ben tekniğe inanmıyorum teknik diye bişii yoktur diyorum ama başaran başarıyor sende bunlardan birisin. Yazdığın uyarıya gelince doğru bir uyarı ama bu hergün olabilecek bir ihtimal zaten, yeni bişii değil yani
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bugun en büyük ****lik tahta bazında AK da dönüyor.
    bofa ve AK üzerinden , tahta yukarı gitmek istiyor basıyorlar birilerini sıkıştırmışlar yine.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. ......................
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

isctr shortlayasım var ama bu havada da banka short elim geri geri gidiyor.
    küçük bir parti attım hadi 6.64

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ben senin tekniğini yada teknik başarını ne zaman kötüledim, her zaman sindoma teknikte başarılı demişimdir. Ben tekniğe inanmıyorum teknik diye bişii yoktur diyorum ama başaran başarıyor sende bunlardan birisin. Yazdığın uyarıya gelince doğru bir uyarı ama bu hergün olabilecek bir ihtimal zaten, yeni bişii değil yani
    Dünde uyardım grafa kadar koydum sağ omuzdan şort oldum dedim VUR-KAÇ lık diye belirttim.Temkinli olunmasını söyledim sadece böyle havalarda pozisyonda isen psikolojiyi yönetemeyen zararlar yazar .Çünkü karşı taraf öyle oynuyor.
    kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ......................
    alemsiniz valla....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •