yazamadım kusura bakmayın ama tekrar 3200 altına gelince dayanamadım çıtırlık long yaptım ..böyle böyle dünkü kazanamdığımızx paralrı bugün çıkartıyoruz..mc saatinden sonra acaba neapacak alıcak mı cok merak ediyorum...
yazamadım kusura bakmayın ama tekrar 3200 altına gelince dayanamadım çıtırlık long yaptım ..böyle böyle dünkü kazanamdığımızx paralrı bugün çıkartıyoruz..mc saatinden sonra acaba neapacak alıcak mı cok merak ediyorum...
Birileri bankalar önderliğinde yukarı sürüyor endeksi neden niçin biliyormuyuz YOK , düşerkende neden düşüyor diye sormayız ama onlar neden çıktığını ve neden düştüğünü biliyor olacak onu anlatıyorum.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ben senin tekniğini yada teknik başarını ne zaman kötüledim, her zaman sindoma teknikte başarılı demişimdir. Ben tekniğe inanmıyorum teknik diye bişii yoktur diyorum ama başaran başarıyor sende bunlardan birisin. Yazdığın uyarıya gelince doğru bir uyarı ama bu hergün olabilecek bir ihtimal zaten, yeni bişii değil yani
Hamdım Piştim Yandım
Bugun en büyük ****lik tahta bazında AK da dönüyor.
bofa ve AK üzerinden , tahta yukarı gitmek istiyor basıyorlar birilerini sıkıştırmışlar yine.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
......................
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
isctr shortlayasım var ama bu havada da banka short elim geri geri gidiyor.
küçük bir parti attım hadi 6.64
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri