Sayfa 193/534 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Merhaba Dostum,
    Umarım Krdmd beklentin gerçekleşir.
    Dediğim gibi seni uzun zamandır tanırım.
    Seni ve analizlerini (özellikle ters grafları) çok takip ettim.
    Zaten bu düşünce ile yazmıştım.
    Yanlış anlaşılma oldu,
    Hiç sorun yok. Olabilir bunlar.
    Çok stresli bir iş yapıyoruz sonuçta.
    Bol kazançlar dilerim.
    Saygılarımla.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eyvallah abi hiç sorun yok. İnşallah dediğimiz olur. 5.57 rakamindan şimdilik vazgeçtim, kisadayim bakalım neler olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sizin başlığın sadece son mesajına bakıp öncesine bakmayınca yazılanların USD ile ilişkili olduğunu zannettim. İçimden Sn hpy böyle bir hatayı nasıl yapar diye düşündüm ve yazdım. Sn KOÇ ile de USD atışması yaptık zamanında, atışma dediysem Dostça. Verdiği alt desteklerin çoğuna itiraz etmiştim. [emoji857][emoji857]

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi genelde krdmd ve dolar grafiği atıyorum. Bir yandan da thyao bakıyorum. Orada poz acarsam da onu paylaşırım.
    Sen de bize analizlerini düşüncelerini yazarsan çok sevinirim.

3. Kesin kanaat getirdim ki bu krdmd nin işi bitti kısa vadede. Ekranı kapatıyorum. Telden bakarım ara ara.

4. ismini okuduğumuzda Viop 24 (Sadece Viop) ne alaka sayfaları çevir bir tane işe yarayan bilgi belge yok
    Bizim köy kahvesinde amacalarım hükümet kurar yıkar o hesap ekonomi bilgi alışveri zannedecekler ama alakası da yok neden se yan masada .... JAS gelirse bahsi geçen elliot C için rakam bu yapıdaki gi bi mi ki ....

5. https://pbs.twimg.com/media/DlwwqOwXgAA9tr4.jpg

garibanhamsi
    â€

@garibanhamsi
    Takip ediliyor @garibanhamsi adlı kişi takip ediliyor
    Daha fazla
    #krdmd
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    umutsarının yetiştirdiği teknikcilerden

demek ki bende umutsarı rahmetli dedemin verdiği derslere çalışsam ÜSTAD olacakmışım

7. 427 altı kalışlarda 410 beklerim demirde. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 193/534 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •