Originally Posted by reha kaya Hiç bir turboprop uçak jet motoru kadar sessiz olamaz, ama kisa mesafeler icin idealdir. Cn 235????????
Originally Posted by reha kaya Guveni bilmem de, pirpir ucak cekislen yürür, jet itislen. Jet motor durursa neredeyse küt deye düşer, pirpir ucak epey bir gider. Ustadim hosgeldiniz basliga sizi gormek guzel saygilar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by reha kaya Guveni bilmem de, pirpir ucak cekislen yürür, jet itislen. Jet motor durursa neredeyse küt deye düşer, pirpir ucak epey bir gider. Pilotmusunuz [emoji574] [emoji485] [emoji481]
Originally Posted by Webster Cn 235???????? Ticarî kullanılmıyor galiba Turkiyede, bir yorum okumadim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Batman Ustadim hosgeldiniz basliga sizi gormek guzel saygilar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hoş bulduk efendim, saygı bizden.
Originally Posted by boschyatirim Pilotmusunuz [emoji574] [emoji485] [emoji481] Yakıtı, raki olan cinsten pilotum, sadece havacılığa amator merakım var diyelim.
737 uçurmak isterdim
Dolar vefat etmiştir, Allah taksiratını affetsin.
Forum Rules
Yer İmleri