Sayfa 194/367 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. Yine yoğun bir 24 kapattırma çabası var

2. 25 ten alım oldu ama 24 kapatmak isteyen bir yerlerini yırtıyor şu an

3. 23 24 yaptı. Allah sizin belanızı versin

4. Ne iş yapıyor ki ne bekliyorsunuz arkadaşlar ederi 10 kuruş ya eder ya etmez batsın herkes kurtulsun bu ne la Çin işkencesi gibi tövbe tövbe.

5. Ardaların bir kısmının satıp borç ödenesi yapılacakmış. Ama falşyet alanında bir karlılık üretebilirlermi bu daha önemli, ülkenin mevcut koşullarında gayrimenkul değerlendirmeleri başka bahara kaldı

6. gözünüzden kaçan bir şey var arkadaşlar bunu araştırırsanız faydalı olur 118 bin metre kare satılacak yer arsanın imarsız arsa olarakmı satılacak yoksa burası hala planlarda sanayi alanı mı olarak mı degerleme yapılacak bunlar simdi burayı imarsız arsa olarak gösterip çok düşük bir bedel biçmeye çalışcakalar kendilerine veya yandaşlarına çok ucuz satacaklar onun için degerleme yacacak şirket hemen bitişik arazideki tokinin evlerni vede arsa fiyatlarını bilirkişi dikkate almak zorunda etrafında son tapudan satılan raiç bedeleri dikkate almak zorunda bunlar çok ucuz bir fiyatla kendi yandaşlarına satacaklar her türlü deger itiraz tapu iptal davası açmak hakkınız suan arsayı sattı şirket kar etmiyor sunda 3 aysonra diger arsayı dastalımmı diyecekler şirketin alı üretimini karlı halae getirmek duruken son 6 yıldır şirhein içini resmen boşaltma operasyonu keşke koyunu halıyı gerçek degerine getirebilseler üretmekten çok arsaları nasıl satrız düşünce sindelemi sürei on 6 yıldır çok kötü yönettiler 118 dönüm arazinn en kötü getirisi 50 milyon tl olması gerekir ama ben bunların 10 milyon tl den fazla bu araziye fiyat biçtireceklerine inanmıyorum yatrım tavsiyesi degildir araziyi şirket orkalrına tek lif etsin eminin bu şirkete ortak oolan yatrımmcı bu araziyi alır yatrım tavsiyesi degildir
    Son düzenleme : oblakbulut; 31-03-2019 saat: 13:00.

Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    gözünüzden kaçan bir şey var arkadaşlar bunu araştırırsanız faydalı olur 118 bin metre kare satılacak yer arsanın imarsız arsa olarakmı satılacak yoksa burası hala planlarda sanayi alanı mı olarak mı degerleme yapılacak bunlar simdi burayı imarsız arsa olarak gösterip çok düşük bir bedel biçmeye çalışcakalar kendilerine veya yandaşlarına çok ucuz satacaklar onun için degerleme yacacak şirket hemen bitişik arazideki tokinin evlerni vede arsa fiyatlarını bilirkişi dikkate almak zorunda etrafında son tapudan satılan raiç bedeleri dikkate almak zorunda bunlar çok ucuz bir fiyatla kendi yandaşlarına satacaklar her türlü deger itiraz tapu iptal davası açmak hakkınız suan arsayı sattı şirket kar etmiyor sunda 3 aysonra diger arsayı dastalımmı diyecekler şirketin alı üretimini karlı halae getirmek duruken son 6 yıldır şirhein içini resmen boşaltma operasyonu keşke koyunu halıyı gerçek degerine getirebilseler üretmekten çok arsaları nasıl satrız düşünce sindelemi sürei on 6 yıldır çok kötü yönettiler 118 dönüm arazinn en kötü getirisi 50 milyon tl olması gerekir ama ben bunların 10 milyon tl den fazla bu araziye fiyat biçtireceklerine inanmıyorum yatrım tavsiyesi degildir araziyi şirket orkalrına tek lif etsin eminin bu şirkete ortak oolan yatrımmcı bu araziyi alır yatrım tavsiyesi degildir
    kardeş bu yönetim bu imar durumu belli lmadan arsayı satamaz bu kadar akılsız lamaz herhalde.zaten hisselerin çğu nlarda değilmi.
    birde herne kadar değerleme yapılsada ihale ile satılmasının rtaklarca şirkete iletilmesi veya birleşerek satışla ilgili dava açma ylu kullanılabilinir.şimdilik ilk beklenti imar için gelecek haberde imzalanmışda labilir yksa satış için değerleme şirketiyle anlaşmak için yönetim kararı alınmazdı.nisan ay hareketli lacak gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş bu yönetim bu imar durumu belli lmadan arsayı satamaz bu kadar akılsız lamaz herhalde.zaten hisselerin çğu nlarda değilmi.
    birde herne kadar değerleme yapılsada ihale ile satılmasının rtaklarca şirkete iletilmesi veya birleşerek satışla ilgili dava açma ylu kullanılabilinir.şimdilik ilk beklenti imar için gelecek haberde imzalanmışda labilir yksa satış için değerleme şirketiyle anlaşmak için yönetim kararı alınmazdı.nisan ay hareketli lacak gibi.
    Hocam zaten yabancıya satmayacak ki. Cep to cep. Parça parça satacaklar. Alan adam imarını çıkarır zaten.

Bildiğim kadarı ile Niğde de belediye değişmedi malesef.

Dışarıdan yeni birileri kağıda girmezse bu aşağılık oç ları ile işimiz zor

Sayfa 194/367 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •