Sayfa 194/1252 İlkİlk ... 941441841921931941951962042442946941194 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    750 tllik harcama veya vadesiz hesaptan fatura vs ödeme her ikiside geçerli.
    Az once yaptim. Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hafta sonu idare edeceksiniz artik..
    Ben tekrar yazayim.
    HSBC usd aylik 4.5 gunluk 2
    TL aylik 19
    HSBC icin cok iyi oranlar bunlar.
    100K tutarinda mevduat tutan da premier oluyor.
    Bu rakam 10 sene evvel 75K idi. Yani premier olabilmek ucuzlamis, ayaga dusmus 10 sene oncesine gore.
    2009 da premier idim tekrar premier olmaya karar verdim.
    HSBC club lounge'a giresim var.
    Syg,
    Teşekkürler Sayın Dudu iyi oranlar lakin Anadolubank 19.30 dan temdit etti burgan 19 u geçemedi Saygılar

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Önden yüklemeli yapıp öne geçip zaman kazanıp reform düğmesine basmadığı sürece dolar önden enflasyon arkadan faiz onun arkasından %80lere kadar gideriz. Yani 1990lara geri döneriz. Back to the future yapmanın lüzumu yok.

Seçimi yeni kapattı , 5 sene önü rahat normalde. Büyümeden bir süre feragat edebilir. 2017 3.çeyrek %11 büyüdük noldu ? Kime fayda geldiğimiz noktaya bakınca. Büyümeden feragat edip enflasyonu basıp yapısal reforma basmadıkça bu devirdaim patlar. Büyüme feragatı işsizliği artıracaktır elbette ama yapısal reformu açabilirse 2 seneyi belki kaybeder fakat kalan 3 seneyi kurtarır. Yoksa cenaze namazcıları kapıda .

Diğer taraftan 500 baz yaptı da noldu , zaman kazandı ama reform görünmediği için dolar 4.80e yine bastı . Reform şart , o acı ilaç içilecek . Bi süre iphone , bmw almasın , starbucksa para kaptırmasın vatandaş da akıllı olacak biraz . Özel tüketim İthalat vergileri de artırılabilir .

Direksiyona yeni oturdu birşey yapması ve gidişatta sağlam durması için iyi başlaması lazım. Nasıl başlarsan öyle gider. Ben 200 baz bekliyorum , arkasından plan program şart. Bu hareket merkeze de güveni tekrar sağlayacaktır. Bunu yapmazsa buyrun back to the 1990. Zaten o yüzden ara sıra Çiller'i ortalarda dolaştırıp milleti alıştıroyorlar ki nolur nolmaz diye her ihtimale karşı millet şoka girmesin.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazinizin ilk paragrafini okuyunca secim karari alininca "Mehmet Bahceli onden yapti, arkadan yapsa millet dagilirdi" diyen kadin geldi aklima.
    Merkez de onden yapmali bu faiz artislarini, proaktif olmali artik dediginiz. Arkadan yaparsa hem enflasyon dagilir, hem de millet

https://youtu.be/Yu6SEa4y-7A

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yazinizin ilk paragrafini okuyunca secim karari alininca "Mehmet Bahceli onden yapti, arkadan yapsa millet dagilirdi" diyen kadin geldi aklima.
    Merkez de onden yapmali bu faiz artislarini, proaktif olmali artik dediginiz. Arkadan yaparsa hem enflasyon dagilir, hem de millet

https://youtu.be/Yu6SEa4y-7A

Syg,
    Aynen . Zaman çok kötü Arkadan yüklenirse belli dağılacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://www.ntv.com.tr/ekonomi/bakana...TUqytagc0tlCmA

Bugun pos bir gun bekliyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1.tahminim 175 2. tahminim 125 lik artıs bakalım ...olması gereken +5 reel desek ki 15.50 lik enflasyona gore 20.50 yapar ..yani fifti fifti icin 275 lazım .bizim gibi ulkelerde genelde +2 ve 5 arası reel faiz ..ama su anlık ulke ekonomik guveni az oldugu icin +5 istiyorlar gibi.

7. burda bazen okuyorum bankalar kredi veremiyor battılar bittiler falan iyi de o zaman bankalar neden borclanılıyor napacaklar bu paraları mesela ing 4 milyar tl nitelikli yatırımcıya odea 900 milyon ve fiba 1.044 milyar tl tahsisli veya nitelikli yatıırmcıya tahvil veya finansman bonosu satacak ..kredi vermiyorlarsa parayı napacaklar ? ayrıca bu kadar parayı bunlara veren o nitelikli kisiler aptal mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    burda bazen okuyorum bankalar kredi veremiyor battılar bittiler falan iyi de o zaman bankalar neden borclanılıyor napacaklar bu paraları mesela ing 4 milyar tl nitelikli yatırımcıya odea 900 milyon ve fiba 1.044 milyar tl tahsisli veya nitelikli yatıırmcıya tahvil veya finansman bonosu satacak ..kredi vermiyorlarsa parayı napacaklar ? ayrıca bu kadar parayı bunlara veren o nitelikli kisiler aptal mı ?
    İhtiyaçlar sonsuzdur. Her yıl cep telefonu değiştiren bir millet çatır çatır kredi alır... hem de sonunu düşünmeden alır...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 194/1252 İlkİlk ... 941441841921931941951962042442946941194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •