Sayfa 194/1000 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yabancıların Mazeretleri bitmez ama düşünülürse mantıklı.

Rabobank stratejisti Matys, Türkiye piyasalarının yeniden cazip hale gelmesi için 3 koşulun oluşması gerektiğini belirtti

Babobank Gelişen Piyasalar Kur Stratejisti Piotr Matys, Türk Lirası'na ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gelişen piyasalardaki satışlara değinen Matys henüz dibin görülmediğini söyledi.

Matys gelişen piyasa algısının değiştiğini belirterek "ABD - Çin ticaret savaşları gelişen piyasa hisse senetlerini etkiledi. Ticaret savaşları var, Fed faiz artıracak, dolar da desteklenecek. Şu an için gelişen piyasalarda sürdürülebilir toparlanma beklemiyorum, henüz dibi gördüğümüzü düşünmüyorum" diye konuştu.

Türkiye piyasalarının yeniden cazip hale gelmesi için 3 koşulun oluşması gerektiğine dikkat çeken Matys şunları söyledi; "Birinci olarak yeterince sıkı para politikası. Merkez Bankası beklentinin üstünde, yeterli bir faiz artış yaptı.

İkincisi mali politikalar...Yarın açıklanacak OVP'de mali politikanın sıkılaşmasına dair sinyal bekleniyor. Üçüncü bileşen ise diplomatik gerilimin sona ermesi. Bu 3 bileşenin gerçekleşmesi durumunda Türk varlıkları daha çekici olabilir" diye konuştu.

"TL'YE KARŞI ATAKTA ABD İLE GERİLİM EN ÖNEMLİ ETKEN"

Türk Lirası'ndaki değer kaybında en önemli gelişmenin ABD - Türkiye arasındaki gerilim olduğunu belirten Matys "ABD'li rahip Brunson hikayesi yakından izlenecek. Son 12 aydır piyasalar zaten ekonomi fazla ısındığı için endişeliydi. Çift hane enflasyon var. İç ve dış faktörler birikti ve bu Lira'da satışlara sebep oldu. " yorumunu yaptı.

Matys TL'nin değerinin altında olduğunu, bahsettiği 3 konuda ilerleme olduğunda %10 - 15 arasında değer kazanabileceğini söyledi "Ancak 6 seviyesinin altına ineceğini düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

2. Ekonomiden chp yi sorumlu tutacaklar nerdeyse diye yazıldı yandaşların bazıları muhalefet böyle olmasaydı akp bu kadar ileri gidemezdi diye de cehape'yi suçladılar patagonya da deprem olsa cehape diyecek bir zihniyet var memlekette ve bunlar ben de ekeştiriyorum ama başka oarti yok diyorlar arayan mevlasını da bulur belasını da demişler yeter ki bakmak görmek adil olmak lazım. En azından keşke deseler ki arkadaş her yanlışa rağmen benim oyum bunlara desinler diğer türlü hakikaten komik duruma düşüyorlar

Alıntı Originally Posted by memot Yazıyı Oku
    Ekonomiden chp yi sorumlu tutacaklar nerdeyse diye yazıldı yandaşların bazıları muhalefet böyle olmasaydı akp bu kadar ileri gidemezdi diye de cehape'yi suçladılar patagonya da deprem olsa cehape diyecek bir zihniyet var memlekette ve bunlar ben de ekeştiriyorum ama başka oarti yok diyorlar arayan mevlasını da bulur belasını da demişler yeter ki bakmak görmek adil olmak lazım. En azından keşke deseler ki arkadaş her yanlışa rağmen benim oyum bunlara desinler diğer türlü hakikaten komik duruma düşüyorlar
    Aynen demokrasi budur zaten.Ver kardeşim oyunu iktidara, zaten verdin de vereceksin de.Ama saçmalık 15 yıldır tek başına memleketi yöneten ve her şeyden sorumlu adamlara hesap sormadan krizi makul göstermek.Kriz var ,hem de daha da derinleşecek,mevcut iktidar bu krizi mümkün değil çözemez.Ama krize rağmen ben reisi ve akp yi seviyorum oy da veririm,onların yarattığı ve yaratacağı ülkede çocuklarım yaşasın istiyorum de çık işin içinden.Dün aparamıdır nedir tv kanalında bir program seyrediyorum,inanamadım ya adamlar nerdeyse halk tv dekilerden daha muhalif.Hayat pahalılığından şirketlerin yaptıkları zamlardan gramaj oyunlarından falan nasıl bahsediyorlar nasıl kızıyorlar inanamazsınız.Değme muhalif kanal hayat pahalılığından bu kadar şikayetçi olamaz.Hey allahım ya))))))) Vatandaşı olmasan bizim memleket eğlenceli de vatandaşıyız işte.

4.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Ben kimsenin ülkesinin parası değer kaybediyor diye sevineceğini zannetmem. Sonuçta çoğunluğumuz TL kazanıyoruz. Burada sevindiğini düşündüğün insanlar 16 senedir ülkemiz elden gidiyor deyip karşılığında hadi oradan cevabını almaktan bıkıp, bak dediğimize geldiniz'den kaynaklı buruk bir tebessümdür ancak. Hata yaptığını kabul etmeyen insanlar da belli ve hatta göz göre göre daha neler yaptıklarıda belli... Ne ekonomik hayat ne sosyal hayat kaldı...

*** Bu sene 4 giden kızımın sınıfına türkçe bilmeyen 6 Suriyeli çocuğu eklediler. Bu çocuklarada yazık bizimkilerede, öğretmenede... 18 milyon nüfusu olan bir ülkenin 1/3 ni alıp ülkene katmak nasıl bir şeydir... Bu hangi akıldır ben çözemedim... Bundan kimseye iyilik olmaz. Bu insanları kendi ülkenin kültüründe eritemezsin bu toplu şekilde sonra bu insanların kültürü başına dert olur... Hiçbir ülke bunu böyle yapmaz... Biz yaptık cezasını çekiyoruz... Bir imam hatip sevdasıdır gidiyor... Şu an Kağıthane civarında gönderebilecek okul kalmadı... 3 sene önce hem öğretmen arkadaşlara hem komşularıma konuya anlatmaya çalıştığımda dinsizlikle suçlandım. Şimdi hepsi mutsuz, umutsuz... Ama çözüm falanda düşündükleri yok...

*** Ekonomi konusuna girmek bile istemiyorum 12 senedir finans şirketleride çalışıyorum... Şevket hoca diyor ya, pergellen cetvellen anlattık, en yakınlarıma çocuğunuz var kendinizi düşünmüyorsanız onun geleceği için düşünün... Adamlar zerre geri adım atmadı ve şu an aldığım cevap bu dünyanın nimetleri beni ilgilendirmiyor... Bu adama ne anlatacaksın... Adam şapkaya inanmıyorki.. Kaldı ki önüne alıp düşünsün...

*** Hatırlarmısınız KPSS diye bir şey çıkardı Rahmetli Ecevit, amaç adam kayırmanın önüne geçmekti... İnsanlar adamın olmadan bir şey olmayacağından şikayet ediyordu... Şu an sizce ne durumdayız.... Şu anda adam bulmak için bile birinin adamı olman gerekiyor...

*** Bugün bloomberg'de 2001 krizinin getirdiği BDDK ve TMSF nin çok iyi bir şey olduğunu söylerken bu adımları kimin attığını övmüyor ama ovp yi göklere sığdıramıyor... Kimsenin kral çıplak diyememesi zaten ortada hiçbir şapka bırakmıyor...

*** Bizler acımızı 3-4 senedir çektik ve artık bu acıya alıştık... diğer kesim ile daha tanışmaya yeni başladı... biz duyarsızlaştık, sizler hissetmeye başladınız... Bu bizleri sizleri de taraf olmayan bertaraf olur... sözleriyle birileri yarattı...

Tüm güzel insanların mutlu olması dileğiyle sevgiler saygılar...
    imza..

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Katiliyorum sorulariniza ama anlatamadim kendimi, yazmaycagim daha

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstadım, buraya yazabilen biriniz olduğunuz için öncelikle size üstadım olarak hitap etmek istiyorum... Yazın kesinlikle yazın... Sorunumuz seviyeli tartışamamızdan kaynaklanıyor... Ben kendi adıma CHP söylemlerine katıldığım anda CHP ye oy verilmemesi gerektiğini gördüm ve vermedim... Ama AKP seçmenide aynı olmalı... Oy atmak zorunda değiliz... Bunların hiçbirine mahkum olmak zorunda değiliz... Derdimiz bir şeyleri düzeltmekse, yanlışı onaylayarak düzeltemeyiz... Şimdi bir adma düşünün, medyası yaptığını onaylıyor, seçmeni onaylıyor, atadıkları onaylıyor... Sizce bu adam yanlış yaptığını düşünür mü...

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ole demedigim icin cok rahatim ustume de alinmiyorum, biline diye yaziyorum, alindigimdan degil, akp ye oy verdim, secim olsa gene veririm, chp linin de ne bok oldugunu ogrendik, hele ki fetonun 15 temmuzun da gorduk, ama herseyini savunmuyorum akp yi gecmisle de kiyaslamiyorum, yok eskiden su yoktu getirdik laflarina gaza gelmem, benim tek kistasim var hak adalet. Kim olursa olsun hakli olan guclu olsun ins.

Hak-adalet kıstasınız var ve akp'ye oy veriyorsunuz şaka gibi..

7.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Kime gore neye gore ben de dediginiz konulari hatali goruyirum, ama bir cok kisi de faydali goruyor, ben tek adam ne derse o olur fikrine karsiyim, denetim seffafliktan yanayimdir, kriz var diyorsunuz herkes balik kuyrigunda araba kuyrugunda, borcla zenginlestik tek sorun bu, ureterek deil, miras yedilik yaptik, ben 15 temmuzdan sonra saibeli kisilere oy vermem, chp zaten yoneticisi deil belki ama tabani akplileri bogacak firsat bulsa, herkes cebini dusunuyor, ben dior memlkette, o yuzden reise bosa kizmayin, halk ne ise yoneticisi de o, mhp diye bir parti 7 haziranda bitti benim icin, bu memlketin ekonomi deil ciddi etik ahlak sorunu var.

Mantık örgün mavi ekrana düşmüş arkadaş bir tatil yap.

troll
    listeme girdin tebrikler.

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

ne kaymışlar dolara
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 194/1000 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •