Bilinçli olarak kafayı kaldırınca tepesine vuruyorlar, evet sektör vs tamam ama böylede bir durum olduğunu düşünmüyorum! Bu bir yandan da iyi bir şey, bir gün gelecek o ipi salacaklar!
Bilinçli olarak kafayı kaldırınca tepesine vuruyorlar, evet sektör vs tamam ama böylede bir durum olduğunu düşünmüyorum! Bu bir yandan da iyi bir şey, bir gün gelecek o ipi salacaklar!
Benim bu hissede yıllardır lotsuz olduğum yoktur. Sepette hektaş beni bayağı isdemir sahibi etti sağolsun. Herkes gergin gergin bekler, bir satar kapanışa 1 haber düşer sonra hastalığa kalırsın. Cuma akşam üstü yaptığım hareket özgürlük yolunda 500 lot daha ekletti. Demem o ki zafer inananlarındır. Ben burada 100 de 50 ile beklemeye devam ediyorum.
Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
%130 Ereğli’deyim bekliyorum… Bundan sonra çelik sektörü bitmediyse bu günler de geçecek! Benim tek kızdığım adaletsiz fiyatlamalar, bunun da bir çoğunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum.
Çelik sektörü batsa da hisselerim sıfırlansa da bana bir şey olmaz! Yine de yıkılmam! Ama her şey çok saçma. Kafayı kaldırsın istemiyorlar…
Bizde fiyat 18:00 de yazılıyor, bugün 17:54 de yazdılar, 360 dolar olmuş, cuma kapanış 350 dolar dı, londra fiyatına paralel gidiyor, 1-2 gün gecikmeli. 10 gün önce 330 dolar, şimdi 360 dolar, ürüne etkisi 50-60 dolar. Şimdiki 690-710 arası olan hrc fiyatlarını destekleyen bir gelişme.
Daha önce BDDK döviz alma kredi engeli önemli demiştik. Seçime ramak kala aşağıdaki haber de son zamanların en önemlisi. Buna ait gelişmeler şimdilik çok şeyin önünde izlenmeli.
*Nebati: KGF paketi hazırlıklarında son aşamadayız, 50 milyar TL'den aşağı olmaz-Apara
Yer İmleri