Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bir sürü kulis bilgisi var. Şimşek sözde 2 yıl bana karışılmayacak demiş. Ekibimi kurarım demiş vs.
Şimşek akıllı adamdır eğer gelirse genel sınırları çizilmiş alanı içinde özgür çalışır sanırım. Ancak Şimşek akıllı adamdır dedim, hepimiz bütçenin bu şekilde yürümeyeceğini biliyorsak o bizden de iyi biliyordur. O nedenle Şimşek gelirse ilave vergi, stopaj vb hazırlıklı olmak lazım. Öncelikle stopajı sıfır olan her şeye stopaj koyar bence, şuan birçok fonda stopaj sıfır mesela. döviz patlamasın diye de bazı kısıtlamalar getirmesi de muhtemeldir.
Sonuçta kötü durumda bir ekonomi var, toparlanacaksa bu acı ilaç içmeden olmaz. Kime ne kadar yansır bilmem ama olacak olan budur maalesef. Hele ki kamudaki israf bu şekilde devam edecekse Şimşek kaynak bulma konusunda hepimizin cebini yoklar durur![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ya Mehmet Şimşek olmazsa. Yandı gülüm keten helva.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
ingiliz memet gelecek dertle bitecek
şimşek gelecek keder gidecek
dolandırıcı gelecek memleket gülecek
bir halt olacağı yok.
Bir işyerinde çalışıyorsunuz.
Göreviniz her sabah 300 Milyon Dolar bulmak.
Cuma günleri ise hafta sonunuda dahil ederek 900 milyon dolar bulmak.
Sistemden çıkış yok.
Bazen havuç bazen sopa.
Kapılar kapandı.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Palanin amacı nedir anlayan var mı?
Vadeliyi sürdükçe sürüyor manyak.
Ülkenin itibarını sıfırlayan tek bir kurum var, emekliden asgari ücretliye, patrondan yabancı sermayeye, dış borç faizine her bir şeye bu kdr etki eden başka hiç bir kurum yok
TÜİK..
Another day in paradise
Yer İmleri