Sayfa 194/1005 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop LI

1. Yılbaşından bugüne Dip ve Zirveye olarak listeledim, yanlışlığa karşı grafiklerden bakmakta fayda var.

Normalde alım için dipten %20 yukarında olması gerekir deniyor, satış için de zirveden %20 düşmesi beklenmeli diyorlar.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim için gıcık olduğum bir kişi kel o ve Yozgatlı bakan bu ikisi olmasın yeter. Ha şimşek gelirde gasteciyi yolcu ederse o da kaymaklı kadayıf. En azından bunları görmemek benim için iyi. Ha bir de kadın çizmesi kadar boyu olan var onu görmeyeceğim.
    bir sürü kulis bilgisi var. Şimşek sözde 2 yıl bana karışılmayacak demiş. Ekibimi kurarım demiş vs.
    Şimşek akıllı adamdır eğer gelirse genel sınırları çizilmiş alanı içinde özgür çalışır sanırım. Ancak Şimşek akıllı adamdır dedim, hepimiz bütçenin bu şekilde yürümeyeceğini biliyorsak o bizden de iyi biliyordur. O nedenle Şimşek gelirse ilave vergi, stopaj vb hazırlıklı olmak lazım. Öncelikle stopajı sıfır olan her şeye stopaj koyar bence, şuan birçok fonda stopaj sıfır mesela. döviz patlamasın diye de bazı kısıtlamalar getirmesi de muhtemeldir.
    Sonuçta kötü durumda bir ekonomi var, toparlanacaksa bu acı ilaç içmeden olmaz. Kime ne kadar yansır bilmem ama olacak olan budur maalesef. Hele ki kamudaki israf bu şekilde devam edecekse Şimşek kaynak bulma konusunda hepimizin cebini yoklar durur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Ya Mehmet Şimşek olmazsa. Yandı gülüm keten helva.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ingiliz memet gelecek dertle bitecek
    şimşek gelecek keder gidecek
    dolandırıcı gelecek memleket gülecek
    bir halt olacağı yok.

5. Bir işyerinde çalışıyorsunuz.
    Göreviniz her sabah 300 Milyon Dolar bulmak.
    Cuma günleri ise hafta sonunuda dahil ederek 900 milyon dolar bulmak.

Sistemden çıkış yok.
    Bazen havuç bazen sopa.
    Kapılar kapandı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6. Palanin amacı nedir anlayan var mı?
    Vadeliyi sürdükçe sürüyor manyak.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Palanin amacı nedir anlayan var mı?
    Vadeliyi sürdükçe sürüyor manyak.
    her şeye zam geliyi vadeli ucuz mu kalsın.

Endekis yukarı sürer bence bugün.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ülkenin itibarını sıfırlayan tek bir kurum var, emekliden asgari ücretliye, patrondan yabancı sermayeye, dış borç faizine her bir şeye bu kdr etki eden başka hiç bir kurum yok
    TÜİK..
    Another day in paradise

Sayfa 194/1005 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •