yotorom ocon ov olonmoz
yotorom ocon ov olonmoz
Yahu sn sugosu amma çok kızmışsınız Boşverin yahu bu kadar sinirlenmeye değmez,neticede forum bu,o kadar kafaya takmayın yazılanları,ne güzel akıllı davranmışsınız kar da etmişsiniz,o onu demiş bu bunu demiş ne önemi var.)))))))
Ben ankarada yaşiyorum, nerden ev alirsanız alın hangi semtten alirsaniz alın...
Ömür boyu oturacaksanız, ev eskiyor ve çok uzun vade de yüzune bakanin olmadigi bir yapiya dönüşuyor...
Yok ben yatırim amaçli aldım, ilerde satip daha iyisini alacağim derseniz alacaginiz ev için sattıgıniz evin üzerime bi o kadar daha nakit koymanız gerekiyor...
Evini satip üzerine para kaymadan ev alanı ben daha görmedim, belki istisna vardır bilmiyorum...
Dolar ile hesap yaparsanız ( son 20 yilda bana gore en az getirisi olan yatirim aracidir ) aldiginiz kirayida ekleyseniz bile evinizi satarken hesaplayın anca verdiginiz doları alırsinız...
Kisacası uzun vade de ev yatirim araci olmaz, alip oturmak, ev sahibiyle ugraşmamak için mecbur aliyorsun o kadar..
Bugun tv de ev fiyatları konu edilmiş, muglada, antanyada çok artmış ama bakiyorsun kendini amorti suresi 33 yila çikmış, kazıklaniyorsun demiyor kibarca 33 yil diyor )))
Bir de göc sorunu var, toplumun tepkisi artiyor, bunlar gonderilmese ancak gönderecegiz dense ev fiyatlarını epey bi yerinde saydırır...
Olurda gönderilirse ev satıslari bir yana kiraci bulamazsınız...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cidden kiziyor gibi mi yaziyorum![]()
vallahi umrumda degil kimin ne yazdigi.oyle megaloman birisi de degilim.
yoksa kim ne almis,ne kadar kazandirmis,birazda sans olacak.
ulke bitmis, cocugum bugun 1. sinifa basladi.mudur toplanti yapiyor , okulumuzda 1 tane multeci veya yabanci uyruklu yok ancak bunu yapabilmek icin neler yasadim bir ben biliyorum diyor.
baska bolgelerde % 30 minimum multeci kontenjani,hatta bagcilar esenler gibi semtlerde % 50 den fazla kontenjani olan okullar var diyor.
bize her an resmi yazi gelip 50 afgan alacaksiniz diyebilirler o zaman birsey yapamam diyor.
benim onca varliga ragmen tek istegim cocugum en az 2 dil ogrensin ve yurt disina ciksin.
bugun bebekte yali sahibi adam cami acip denizi seyrediyim dediginde ilk gordugu sey beyaz donlu suriyelilerin denize girmesi.
beylikduzu de olacaktir illa ancak 4-5 senesi daha var.5 sene sonra istanbulda durmayi dusunmuyorum zaten.
boyle bir ortamda multi milyoner olsaniz ne olacak.
beyogluna gidelim dedik 300 metre yuruyup geri donduk.
istanbulda sosyal yasam bitti.bir beylikduzu birazda basaksehir taraflari kaldi.
anadolu yakasi daha beter.kadikoy,moda vs eskiden elite denince ilk yerlerdendi.simdi kopek baglasan durmaz.
Ha o konuya gelince ben umutsuzum sn sugosu.Artık cidden amerika benzeri sokakta yaşayanların çadırlarını görebiliriz.Bunların çoğu yabancı uyruklu olur da artık maalesef vatandaşlarımız da bu duruma düşebilir.İstanbul için ise düşüncem net,artık istanbul kurtarılamaz.Tedavisiz bir şehir.Bu hükümet politikaları ile bu mülteci akınıyla falan en büyük yarayı istanbul alacak.Üstelik deprem riski de var.
Sn Sugosu, şurada haklısınız. Bu siteyi takip eden ve gayrimenkul yatırımı ile ilgili fikri olmayan biri, gayrimenkul işinin sürekli zarar ettiğini zanneder.
Gayrimenkul yatırımında bir çok parametre var. En önemlisi lokasyon. Siz doğru tercih yaparak bunun meyvesini almışsınız. Bu demek değilki 5 yıl önce sizin gibi konut alanların hepsi 17 kat karlı.
Herşeye rağmen bugün kazanırsınız yarın kaybederseniz, bu kadar söylenenlere takılmaya gerek yok.
Her fikre hoşgörülü olmak lazım
istanbulda ilk emlak degil saglik sektoru cokecek.
pandemiyle de alakali degil.sistem kaldirmiyor bu kadar insani.
dolar konusunda vs ara ara yaziyorum gidin tamamlayici ss yaptirin.15 liraya en iyi hastanelerde ameliyat olup cikiyorsunuz.
kayinvalide asiri akp li.
halen cam sakuraya gidip ne hastane yapmislar vay be diyor.
en son gittiginde ultrason icin 25 gun sonrasina sira almis![]()
gayrimenkul yatiriminda cok parametre degil tek parametre var.
o da kira carpani
konutta 250 - is yerinde 200 kira carpani gordun mu alip gececeksin.
ben bu evi alirken bir baktim 170 kira carpani.ertesi gun tapudaydik.
adam gitmis 2000 tl kirasi olan eve 1 milyon vermis.sonra gelip forumda kazanamayuk derse o cahilliktir.
Yer İmleri