Yahu sn sugosu amma çok kızmışsınız Boşverin yahu bu kadar sinirlenmeye değmez,neticede forum bu,o kadar kafaya takmayın yazılanları,ne güzel akıllı davranmışsınız kar da etmişsiniz,o onu demiş bu bunu demiş ne önemi var.)))))))
Yahu sn sugosu amma çok kızmışsınız Boşverin yahu bu kadar sinirlenmeye değmez,neticede forum bu,o kadar kafaya takmayın yazılanları,ne güzel akıllı davranmışsınız kar da etmişsiniz,o onu demiş bu bunu demiş ne önemi var.)))))))
cidden kiziyor gibi mi yaziyorum![]()
vallahi umrumda degil kimin ne yazdigi.oyle megaloman birisi de degilim.
yoksa kim ne almis,ne kadar kazandirmis,birazda sans olacak.
ulke bitmis, cocugum bugun 1. sinifa basladi.mudur toplanti yapiyor , okulumuzda 1 tane multeci veya yabanci uyruklu yok ancak bunu yapabilmek icin neler yasadim bir ben biliyorum diyor.
baska bolgelerde % 30 minimum multeci kontenjani,hatta bagcilar esenler gibi semtlerde % 50 den fazla kontenjani olan okullar var diyor.
bize her an resmi yazi gelip 50 afgan alacaksiniz diyebilirler o zaman birsey yapamam diyor.
benim onca varliga ragmen tek istegim cocugum en az 2 dil ogrensin ve yurt disina ciksin.
bugun bebekte yali sahibi adam cami acip denizi seyrediyim dediginde ilk gordugu sey beyaz donlu suriyelilerin denize girmesi.
beylikduzu de olacaktir illa ancak 4-5 senesi daha var.5 sene sonra istanbulda durmayi dusunmuyorum zaten.
boyle bir ortamda multi milyoner olsaniz ne olacak.
beyogluna gidelim dedik 300 metre yuruyup geri donduk.
istanbulda sosyal yasam bitti.bir beylikduzu birazda basaksehir taraflari kaldi.
anadolu yakasi daha beter.kadikoy,moda vs eskiden elite denince ilk yerlerdendi.simdi kopek baglasan durmaz.
Yer İmleri