Sayfa 198/999 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Haftaya da tüm alkollü içkiler kategorisine göre yüzde 15-20-25 indirimli olacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben baktim da göremedim.ne günü başlıyor

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben garanti kartimi kapattigimida mt kartiniz kapandiktan 15 gun sonra aidat kartiniza iade edilir demisti ama henuz edilmedi

Acaba bunu bir sonra ki ekstre de mi gorecegim. Pzt yeni ekstre gelecek.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garanti bana da kart ücretini iade edecekti, etmedi. ses kayıtlarına kadar dinlettim. Ama ben yanlış anlamışım! Insallah alırsınız

3. Bir miktar aldım. Ziraat ile devam ediyorum. Batma riski 0.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı bireysel yatırımcılara sunulan araçların çeşitlendirilmesi ve yatrımcı tabanının genişletilmesi amacıyla Euro ve ABD Doları cinsinden ihraç edilen Devlet tahvilidir.
    Özellikleri

Başvuru Yapabilecek Yatırımcılar: Bireysel yatırımcılar
    Başvuru Tutarı: Asgari tutar 10.000 Euro/ABD Doları
    İhraç tutarı:1000 Euro/ABD Doları ve katları
    Euro/ABD Doları Devlet Tahvili Genel Bilgiler Tablosu
    Euro Cinsi Devlet Tahvili ABD Doları Cinsi Devlet Tahvili
    Vade: 364 Gün (1 yıl) Vade: 364 Gün (1 yıl)
    Kupon Dönemi: 6 ay (182 gün) Kupon Dönemi: 6 ay (182 gün)
    6 Aylık Kupon Oranı: %1,25 6 Aylık Kupon Oranı: %2,00
    Yıllık Getiri Oranı: %2,50 Yıllık Getiri Oranı: %4,00
    Vergi Mevzuatı: Euro ve ABD Doları cinsi Devlet Tahvilleri mevcut vergi mevzuatına tabi olup Gelir Vergisi Kanunu'nun Geçici 67 nci maddesi uyarınca vergilendirilecektir. Mevcut vergi mevzuatına göre, tahvillerin geri satışı, kupon faizi veya vade sonunda elde edilen gelir üzerinden %10 vergi kesintisi yapılacaktır.
    Tahviller istenirse yatırımcılar tarafından vade tarihinden önce 1000 Euro/ABD Doları ve katları olacak şekilde işlemiş faiz getirisi üzerinden satılabilir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...devlet-tahvili

4. Bir arkadaş çarşamba günü 200k 32 gün %21 garanti bankasına yatırmış.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bir arkadaş çarşamba günü 200k 32 gün %21 garanti bankasına yatırmış.
    sanırım şu anda en iyi - o da kötünün iyisi bence- ING e-turuncu 22.5% veriyor. Benim anlamadığım bu hoş geldin beş gittin faizini 1 yılla sınırlamanın manası nedir? Belli ki sen o faizi düşürdüğün an adam alacak parasını başka bir yere aktaracak neden 1 yıl yaparsın da uzatmazsın?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben garanti kartimi kapattigimida mt kartiniz kapandiktan 15 gun sonra aidat kartiniza iade edilir demisti ama henuz edilmedi

Acaba bunu bir sonra ki ekstre de mi gorecegim. Pzt yeni ekstre gelecek.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Müşteri temsilcisi ile telefonda görüşmeye başlarken "Müşteri memnuniyetinizi temin için görüşmelerimiz kayıt altına alınacaktır. İstemiyorsanız görüşmeyi şimdi sonlandırabilirsiniz" bildiriminde bulunmanız ve görüşmeyi kaydetmeniz, görüştüğünüz müşteri temsilcinin sicil numarası ve adını sormanız, tabii ki kayıt altına almanız, iadenin tutarı ve ne kadar süre içinde yapılacağını sözleriyle kayıt altına almanız daha sonra yapacağınız görüşmelerde inkarı önlemeye ve ispata yardımcı olacaktır.

Garanti yıllar önce mevcut her hesaptan ayrı ayrı hesap işletim ücretleri almaya başlayınca hemen tüm bağımı ve kartlarımı sonlandırmıştım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Seçim yaklaşıyor ya artık bol bol petrol bulma haberleri yayınlanır medyada...

https://www.borsagundem.com/haber/te...ldular/1384246
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    sanırım şu anda en iyi - o da kötünün iyisi bence- ING e-turuncu 22.5% veriyor. Benim anlamadığım bu hoş geldin beş gittin faizini 1 yılla sınırlamanın manası nedir? Belli ki sen o faizi düşürdüğün an adam alacak parasını başka bir yere aktaracak neden 1 yıl yaparsın da uzatmazsın?
    Onda da alisveris yapip, takla atıp vs vs yapip extra 2 almak gerekiyor. Simdi baktim normal hoşgeldin 20.50. 1yil.sonra 19.25

Sayfa 198/999 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •