Satıştan gelen para şirketin büyümesinde kullanılacaksa sorun yok demektir,2023 yılı hedefleri var,bu hedeflere gidebilmek için zaman zaman nakit lazım olması çok normal,en azından kredi ile çözüm bulmuyorlar,hedefleri tutturabilmek için daha çok yatırım,devamında güçlü ciro,buna bağlı olarak güçlü kar, hedeflenen büyümeyi de beraberinde getirecektir.(tüm bunlar iyi niyetli düşüncelerdir)YTD
***ASCEL******YATAS******HALKB******MRDIN******GAR AN******OSTIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu ) Özet Bilgi DÖNÜŞÜM İlgili Şirketler ASCEL, GARAN, HALKB, MRDIN, OSTIM, YATAS Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı ** ASCEL 1 ASIL ÇELIK SANAYI VE TICARET A.S. E YUSUF GIDEN 493,500 GARAN 2 TÜRKIYE GARANTI BANKASI A.S. E MUSTAFA SUNGUR 4,000 HALKB 3 TÜRKIYE HALK BANKASI A.S. E MUSTAFA SUNGUR 1,000 MRDIN 4 MARDIN ÇIMENTO SANAYII VE TICARET A.S. E HALIL ÖNEY 1.247,420 OSTIM 5 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E DURMUS IRKILATA 12.150,000 OSTIM 6 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E KORAY AYTAÇ 6.075,000 OSTIM 7 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E MEHMET AKIF IRKILATA 12.150,000 OSTIM 8 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E MEHMET RESAT ÖNERCI 12.150,000 OSTIM 9 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E MUSTAFA BÜLENT IRKILATA 12.150,000 OSTIM 10 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E SÜMEYRA AYTAÇ 6.075,000 YATAS 11 YATAS YATAK VE YORGAN SANAYI TICARET A.S. E HABIBE ALTOP 680.400,000 (*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Satışlar Pazarı'nda yapılacağının duyurulduğu tarihte paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup,aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
Kap Bildirimine git
680bin adet hisseyi Yatas'in ortagi satiyor ya da coktan satti, yani ortak sattigi icin para onun cebine gidiyor. Umarim hisselerini cok indirimli fiyattan satmamistir/satmayacaktir. Sattigi zaman borsaye kote dolasimdaki pay adedi de artmis olacak. Basit ekonomi kurami, piyasada adet (mal) artarsa fiyat duser der.
benim tecrübem bu şekilde toplu satımlarda cari fiyatının %10 gibi indirimle satıldığı yönünde.
bu hesapla düşünürsek 19 gibi bir rakama satmış olabilir
"garanti yatırım" yataşta fiyat hedefini güncellemişti dün. konu "garanti yatırım" olunca tedirgin oluyorum nedense.
15,35 ten 24,30 a hedef yükseltmiş. şu an hisse yaklaşık 21 olduğuna göre 3,30tl daha yükseliş potansiyeli görüyorum demiş kendince. yani daha yükselecek bize göre demişler. geçmişte başka hisselerde "garanti yatırım"dan buna benzer "yükseliş bekliyoruz" türü açıklamalar sonrası takip eden günlerde o hissede "garanti yatırım"ın pastalarda satışa olduğunu müdeaddit defalar görmüştüm. bundan dolayı "garanti yatırım" tavsiyelerine şüpheyle bakmaktan kendimi alamıyorum dıoğrusu.
Yer İmleri