PISKOPAN'ın diğer yazdıklarının tamamına katılıyorum. BIST endeks ve moratoryuma katılmıyorum.
BU YIL İÇİN, BIST endeksin 69 a kadar inebileceğine inanmıyorum. 23 haziranda kim kazanırsa kazansın, eğer savaş çıkmazsa BU YIL İÇİN hazirandan sonra 90bin altında kalma ihtimali bile görmüyorum. chp kazanırsa, biraz daha fazla yükselir. Uçacak kaçacak durumu tabiki beklemiyorum. Ekonomi ortada. Uçup kaçma olayı sadece IMF veya benzeri kurumla anlaşılırsa olur oda bolca borç alındı diye. O para yine ekonomiyi kurtarmaz o ayrı mesele. abd bizi "seviyor" diye sevindirik oluruz.
BU YIL İÇİN moratoryumuda imkansız görüyorum. İleriki yıllarda akp devam ederse mutlaka moratoryum ihtimalide artacaktır ama şu an bile moratoryum seviyesinde olmamıza rağmen. Millet sefalete soyulmaya alışık normal sanıyor, o sebeple moratoryum resmen ilan edilmez.
Mesela şu anki ekonomik durumumuz yunanistanda filan olsa, çoktan moratoryum ilan etmişlerdi. Sıkıntıya halkı katlanmaz. Doğu kültüründe katlanmak var maalesef.
Son düzenleme : alicemal; 04-06-2019 saat: 12:17.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri