gene trump konuşuyor tarifelerle ilgili
gene trump konuşuyor tarifelerle ilgili
halbuki aylar önce 7000 li seviyelere gelseydi borsa bu kadar sahipsiz kalmazdı..
ama işte kafa yok hırsız çobanda.neyse hırsız huyundan vazgeçmezmiş..
cücük gibi cikletecez mal alırken beklesin baalım..bist100 ; 7200 ilk favorim..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
04-04-2025, 14:43#7626 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
22,040
ABD ve DAX 2022 trend kanal alt bandına kadar düşüş devam edebilir .
Dow da 37000-37600 bölgesi.
Dax da 19000-19200 şimdilik gözüken.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
bu bantları daha önce paylaştım buraya alalım.
şuanda Abd ve Dax 2022 den gelen trend dibinden tepki veriyor .
bu bölge %20 -25 düşüş bölgesi.
yukarda daha önce vermiş olduğum bantlar takip edilmeli bu trend dibi kırıldımı aşağı %10-15 bir salınım daha beklerim.
bu yüzden 2-3 gün takip edilmeli teknik olarak.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yeni baslik hayirli olsun
Yeni başlık hayırlı olsun.
Bol kazançlar.
piyasada şöyle bir algı var VF aşağı düşmemize izin vermiyor bence yanlış bir düşünce.
ABD ve Avrupa borsaları trend dibinden tepki veriyor en küçük olumlu haber volilite sağlıyor yukarı yönlü.
gloabl piyasalar son düşüşlerle %20-25 arası aşağı geldi zirvelerinden.
biz %30-32 geldik bu yüzden varlık fonu devreye girdi daha önceden kendi hikayemizden dolayı fiyatlamalardan dolayı .
bir önceki yorumumda bahsettiğim 2022 trend çizgisi altı kapanışlar başlarsa dow 37000-37600 lerden geçiyor dax 19000 lerden geçiyor bu bantlar altı kapanışlarda VF olsa burasıda fiyatlayacağını düşünüyorum bu yüzden 2-3 günlük global takip edilmeli buralardan teknik olarak tepki vermesi normal olduğunu düşünüyorum.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım nöropatik ağrıyı kesemedim. Uykum geldi saat 16 ya kadar uyuyayım akşam pazarına yetiştirim. Emirleri tabana yakın yazdım.
başlık sahibi yatırımcısına yol gösterir
5 sene önce trend başlatan çizgideyiz... 9250
şimdi bunu sorgulayacağız (uzun zamandır korele olmamaya çalışıyor ama, bundan sonrası sp500 ile korele olacağız )
Yakın çekim
inceden bir SAT gelmiş ama (bist palalarının ne mal olduğu belli olduğu üçün,şimdilik bu SATa güvensiz yaklaşıyorum )
zaten tam 5 ay önce, SAT'a doğru geçerken... 5 aydır sat vermemesi üçün bist palalarının neler yaptığını sarı dikdörtgen içinde görebiliyorsunuz
takip edilecek şey şu : FSPX'in 4850 si
eğer bugün gelen tepki, geçen haftaki gelişmelerin aksine olumlu gelişmeler var olduğu içinse... buralarda dip çalışması yapılır
herhangi bir gelişme yok ise, 4850'den gelen tepki normaldir... dip burası değildir... daha aşağılara inilir
NOT: aracı kuruma sordum, şimdilik bize gelen birşey yok... beklenti varsa bilmiyoruz didiler
Yer İmleri