Tepki yükseliş olur zannettim düşüş düzeltme hacimsiz devam ediyor motorları soğutsun bakalım.
Tepki yükseliş olur zannettim düşüş düzeltme hacimsiz devam ediyor motorları soğutsun bakalım.
Daha önceki düzeltmeler %16_20 arası yapmış.Suan da o seviyelerde 119 lira üzerine yerleşirse derin bi nefes alır .Düzeltme diyoruz ama hep hacimsiz belkide en güzel düzeltme şekli .
120 altında hacim de azaldı, veren de alan da fazla istekli değil, 120 üstüne atarsa yine hareketlenir belki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yine mkunu çıkarma peşinde, ralliye kafa atan tahtacıya kafa atacak bir babayiğit bekliyoruz.![]()
İyi trade yapıyorlar.Artık tepki yükselişini geçtim şuan ki test ettiği seviyelerde yataya bağlansın gene yeterli olacaktır.
Zirvemiz 4 eylül düzeltmeye başladığı 8 eylül den bugüne 11 eylül düşük seviyeler test etmeye devam ediyor ytd.
Bofa yine sağ tarafa mı geçti acaba, 115 ile 120'ye eşit mesafede, biraz aşağıya niyetlenmiş gibi şimdilik.
Ege gübre yabancı oranı %3,72 çok düşük çift hanelere yükseliş yaşarsa,yüksek fiyat seviyelerini test etme ihtimali çok yüksektir ytd.
Ege gübre iyi alım fırsatı veriyor eski zirve 108 civarları tek olumlu tarafı hacimsiz düşüş yaşıyor.135 TL zirvesinde gün kapanışlarda hacimli yükseliş yaşamıştı ytd.Bu spekülatörler her zaman bokunu çıkarır abartma huyları normal değildir,umarım ege gübrenin bokuna muhtaç kalırsınız gerçi gübre üretimi yok.
Yer İmleri