capital önceki 6.00 şimdi 9.40
iş önceki 7.20 şimdi 10.80
oranlar uyumlu
capital önceki 6.00 şimdi 9.40
iş önceki 7.20 şimdi 10.80
oranlar uyumlu
sn boga_ayi, dün gece burada ifade etmekten sakındığım fiyat hedefimi, hala aynı gerekçelerle ifade etmekten sakınıyorum. şu kadarını söyleyebilirim: benim basit modelimin ürettiği hedef ile bugün işyat ın belirttiği hedef birbirine çok yakın; işyat ın çok hafif altında bir değer elde ettim modelimden. bir de zaman perspektifi bakımından işyat tan ayrışıyorum. onların zaman perspeftifi benimkine göre daha uzun. hangisi daha tutarlı? tabiki, işyatınki. benimkisi oldukça amatörce ve eksiği-gediği bolca basit bir modelden ibaret.
Bu kağıtta iş yatırım analizi üzerine tartışılmaz.
herkesin dikkati satış kademelerinde olmalı ki, alış kademeleri çok cılız kaldı. birisi kazara 5bin lot aktif satış girse, 7-8 kademe birden düşecek. o derece yani...
AK YATIRIMDA da yataş analizi yapmış,
https://yatirim.akbank.com/tr-tr/hab...0000017bf2d199
Bence bu seviyeler bir süredir hissede olanların portföyünün bir kısmı ile tekrar alım yapmak üzere kar realizasyonu yapabileceği seviyeler (tabii becerebilen için bazen satış yaptıktan sonra alım imkanı yaratmadan devam edebiliyor). Ancak yeni giriş yapanlar için kısa vadeci değillerse yolun başı... Herkese bol kazançlar. Yataş kazansın biz de kazanalım...
buraya kadar sessiz sedasız geldi şimdi patron kağıda ilgi istiyor galiba. patron isterse olacak demektir.
Yer İmleri