Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Hep Birlikte

Günaydın... Şöyle bir şiirimi bırakayım masaya:

BAVUL

Çalışıp çabalıyorsunuz da Hakk'a bakmadan

Götürebileceğiniz bir bavul yok dünyadan

Son düzenleme : TEK; 16-01-2022 saat: 11:02.

Merhaba... Yazmadığımda misafir gibi hissediyorum sayfada kendimi. Pencereleri açayım biraz, havalansın içeri. Bir çay koyayım çaycıya. Masada bir ay öncesinden kalma grafik çalışmaları, yarım kalmış bir bardak ve şiir...

Mert45 abi, sayfaya uğramış, bir itibar puanı vermiş. Mutlu oldum, teşekkürler...

Aslında BİST'le ilgili yazacak yeni bir görüşüm yok. BİST'in yükseleceğine dair görüşlerimi önceki sayfalarda yazmıştım zaten. Ekran izlemiyorum. Bugün yeni açtım bir ekonomi kanalını ve sadece rakamlara baktım, kapattım.

Tamam Koray abi.

Geçen ay sinirlerim çok yıprandı, malum. Sonrasında yaralarımı sardım ve beklemeye, sabra, umuda yeniden başladım.

Ne diyordu bir borsa bilgesi abimiz: "Borsada fırsatlar bitmez." (Bozkurt abi)

Bu arada her yer bembeyaz (Yaşam borsanın yanıp sönen ışıkları kırmızı ve yeşilden ibaret değil.) Üç beş gün öncesine kadar kar yoktu şehirde. Köyden geldiği belli bir Toros gördüm caddede, üstü bir metre kardı. Beni bir sevinç aldı. Dedim, karın gelmesi yakındır buralara.

Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •